POZNATA PEVAČICA PRIZNALA DA ŠMRČE KOKAIN! "Radila sam to na SCENI"
Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

šok

POZNATA PEVAČICA PRIZNALA DA ŠMRČE KOKAIN! "Radila sam to na SCENI"

Kristin je odgovarajući na pitanje jednog od čitalaca „Gardijana“ vezano za tu temu, pomenula svoje iskustvo sa kokainom

Objavljeno:

Kristin Mekvi, legendarna klavijaturistkinja i pevačica benda Fleetwood Mac, u odgovorima na pitanja čitalaca "Gardijana", pričala je o svojim iskustvima sa drogama.

Fleetwod Mac je bend koji je bio uvek poznat po članovima koji su koristili različite droge, od pevačice Stivi Niks, bubnjara Mika Flitvuda, basiste Džona Mekvija i klavijaturistkinje i pevačice Kristin Mekvi.

Kristin je odgovarajući na pitanje jednog od čitalaca „Gardijana“ vezano za tu temu, pomenula svoje iskustvo sa kokainom.

"Moram da kažem da nisam nevina na tom polju, ali Stivi i ja smo bile veoma oprezne. Momci su na bini dobijali kokain na flašama Hajnekena, a mi smo uzimale po kašičicu. Pretpostavljam da bi smo ponekad malo i preterale, ali smo bile prilično uzdržane. Uvek sam se prilično dobro brinula o sebi. Moj izbor su bili kokain i šampanjac. Uopšte nisam koristila druge stvari. Mislim da mi je to pomagalo da na sceni budem bolja. Možda će neko reći da to nije tačno", rekla je sa osmehom Kristin Mekvi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.