MANIJAK PROGANJAO MANEKENKU U VOZU: Kad je shvatila šta radi, UZVRATILA mu istom merom! (FOTO)
Manekenka, Foto: Printscreen/Tik-Tok

jezivo

MANIJAK PROGANJAO MANEKENKU U VOZU: Kad je shvatila šta radi, UZVRATILA mu istom merom! (FOTO)

Nije obraćala pažnju na tog putnika sve dok nije izvukao telefon i počeo da snima

Objavljeno:

Mlada manekenka sa Novog Zelanda uslikala je “jezivog” muškarca koji ju je navodno snimao u vozu čitavih 20 minuta.

Devojka koja se na TikTok-u predstavlja kao Šinej (21) primetila je da čovek koji sedi prekoputa drži telefon uperen u nju tokom vožnje u Kvinslendu, u Australiji, gde je išla da poseti prijatelje.

– Ušla sam u voz i primetila da je to prazan vagon, ali sam videla čoveka kako ulazi sa iste stanice i seda prekoputa mene. Nisam mnogo razmišljala o tome – kazala je ona za britanski San.

Nije obraćala pažnju na tog putnika sve dok nije izvukao telefon i počeo da snima.

– Baš sam listala po telefonu kada sam primetila da bulji u mene. Nisam obraćala pažnju, ali kada sam ponovo podigla pogled da vidim da li je skrenuo pogled, videla sam da je njegov telefon uperen pravo u mene. Odmah sam se osetila nelagodno – kazala je ona i dodala da je to trajalo 20 minuta.

Šejn Martin
foto: Printscreen/Tik-Tok

Šinej je objavila video incidenta na svom TikTok-u, opisujući kako su se njih dvoje pogledali u oči dok je on nastavio da je snima.

– Video je da gledam u njegovom pravcu, ali je nastavio da snima. Nije se trudio da komunicira. Pomislila sam da se suočim sa njim, ali nisam želela da rizikujem u slučaju da burno reaguje. Zato sam odlučila da uradim isto to njemu. Shvatila sam da ako i ja uradim isto, a on ne reaguje, možda preterujem – ispričala je devojka

Čim je okrenula telefon prema muškarcu i počela da ga snima, on je nonšalantno ustao i otišao pre nego što je izašao na sledećoj stanici.

– Bila sam veoma uznemirena dok sam držala telefon gore. Snimala sam ukupno 13 sekundi i on je odmah izašao na sledećoj stanici. Nije lepo znati da tokom dana niste bezbedni u javnom prevozu. Zaista je razočaravajuće da se ovo još uvek dešava – rekla je ona.

Šejn Martin
foto: Printscreen/Tik-Tok

Čim je Šinae stigla na odredište, odmah je pozvala svoju prijateljicu da je obavesti da je stigla, u slučaju da je neko možda čekao na nekoj od praznih stanica ispred.

– Nikad ne znate da li on može da snima i kaže nekome na kojoj stanici izlazite. Ili šta oni mogu da rade sa snimkom – kazala je manekenka

Međutim nakon što je postavila video na Tiktok, dobila je gomilu odvratnih komentara korisnika i bila primorana da ga izbriše.

– Tako je razočaravajuće koliko se žene mogu osećati uplašeno i nesigurno u javnosti, živeći iz dana u dan – rekla je ona za San.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso/TheSun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.