APOKALIPSA BIBLIJSKIH RAZMERA: Smak sveta neizbežan 2017. godine? (FOTO)
Foto: Profimedia

KRVAVI OKTOBAR!

APOKALIPSA BIBLIJSKIH RAZMERA: Smak sveta neizbežan 2017. godine? (FOTO)

Ako je suditi prema teoretičarima specijaliziranim za smak sveta i majanska proročanstva, zemlju bi mogla zadesiti zla sudba nakon što se misteriozno svemirsko telo - binarna opozicija našeg Sunca - zabije u našu planetu
Objavljeno:

David Mede, autor knjige "Planeta X - dolazak 2017.", veruje kako će velika zvezda smrti, koja sa sobom donosi planet Nibiru, izbrisati Zemlju u oktobru ove godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tvrdi kako je planetu teško uočiti zbog ugla u kojem se približava zemlji, ali kako je njegov dolazak neminovan. U svojoj knjizi taj je scenaro potkrijepio mnogim naučnim i astronomskim dokazima, iako čitaoci upozoravaju kako nakon prvih 40-ak stranica autor postaje preterano religiozan i apokalipsu objašnjava rečenicom: Bog je tako rekao u Bibliji.

GDE SU JOJ NOGE? Ceo internet je poludeo pokušavajući da objasni ovu fotku! (FOTO)

foto: Facebook

Preduzetnik Robert Vićino, za Dejli Mejl kaže kako bi proročanstvo moglo biti tačno i otkriva kako se svetske elite već odavno pripremaju za kraj.

"Nema sumnje da (Nibiru) dolazi. Biće to epskih razmera, kao iz Biblije".

Vićino je vlasnik kompanije koja gradi podzemne bunkere koji bi trebalo da zaštite ljudski život od posledica razornih sudara na površini Zemlje.

Ipak, naučna zajednica nije uverena u postojanje planete Nibiru, koju NASA nikada nije pronašla na karti svemira.

Osim toga, Nibiru je spomenut već 2012. godine kada je, u sklopu majanskog proročanstva, zemlju trebalo da pogodi apokalipsa, i nakon toga 2015. godine, kada je smak sveta takođe trebalo da izbriše ljudsku vrstu.

(Espreso.co.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.