NAPADAJU JE ZBOG KONTRACEPCIJE, A RAZLOG JE GOLEM: "Imaš CEO košarkaški tim"
Foto: Printscreen

Šok

NAPADAJU JE ZBOG KONTRACEPCIJE, A RAZLOG JE GOLEM: "Imaš CEO košarkaški tim"

32-godišnja majka dvanaestero dece koja na društvenim mrežama ima milione pratilaca otkrila je nedavno detalje svoje životne priče, i naišla na podeljene reakcije

Objavljeno:

Naime, Britni Čurč svoje prvo dete je rodila sa 16, a poslednje sa 32 godine.

Od 16. do 19. godine rodila je četvoro dece, što znači da je većinu svojih najboljih tinejdžerskih godina provela trudna. S 30 godina rodila je trojke, a poslednje, 12. dete, rodila je s 32 godine.

Mnogima se video u kojem je pokazala koliko dece je rodila u tinejdžerskim danima, koliko u svojim 20-tim, a koliko u 30-tim, svideo, pa su je pohvalili što se stigne brinuti o tolikom broju dece.

"Pa ti imaš ceo košarkaški tim", "Deca su blagoslov", Divim ti se, ja imam troje i jedva sve uspevam", pisali su jedni ispod videa koji ima gotovo pola miliona pregleda.

Međutim, kao i inače ispod ovakvih videa u kojima mlade majke pričaju o svojoj velikoj porodici, javili su se i oni koji to kritikuju i ne smatraju normalnim.

"Koliko ovih trudnoća je bilo slučajno? Nemoguće da si baš sve planirala", "Više si u životu bila trudna, nego što nisi", "Jesi li ikad čula za kontracepciju", pisali su neki, međutim Britni je ignorisala njihove komentare.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.