MUŠKARCA NAJSTRAŠNIJE OCRNILI: Zaprosio devojku porodičnim prstenom, pa je UNIŠTIO, niko ne bi ostao imun na OVO!
Prsten, Foto: Profimedia

užas

MUŠKARCA NAJSTRAŠNIJE OCRNILI: Zaprosio devojku porodičnim prstenom, pa je UNIŠTIO, niko ne bi ostao imun na OVO!

Videvši svoju devojku tako sretnu s prstenom, muškarac je bio nateran da prizna svoju laž i kaže svojoj devojci istinu

Objavljeno: 21:38h

Jedna je žena priznala da, nakon što je otkrila da joj je dečko lagao o vereničkom prstenu, bila posramljena i zbunjena.

On ju je naime zaprosio prstenom za koji joj je rekao da je deo porodičnog nasleđa, da bi kasnije priznao da je to bila samo šala!

Podelivši svoju priču na Redditu žena je rekla da ju je njen dečko gotovo godinu dana ispitivao kakav bi prsten htela za verenički, a ona mu je poslala fotografije prstena kakav je želela. No, kako prenosi Mirror, kad ju je zaprosio, to je napravio s prstenom koji je bio potpuno drugačiji od onog koji je tražila – tvrdeći da je deo porodičnog nasleđa.

Njoj, naravno, bez obzira na prsten nije smetala ideja da joj njegova porodica veruje dovoljno da dečku da taj prsten da je s njim zaprosi, sve dok joj nije priznao da je lagao.

"Verenik me skoro godinu dana ispitivao kakav verenički prsten želim. Poslala sam mu fotografije na njegov zahtev. U više navrata sam mu rekla šta mi se sviđa ali sam naglašavala da bih bila sretna s bilo čim jer je od njega i jer bi bio simbol njegove ljubavi i predanosti”, objasnila je u objavi.

Ipak, na kraju ju je odlučio zaprositi s prstenom potpuno drugačijim od onoga što mu je opisala pa je rekao da je porodično nasleđe. Bila je šokirana jer to nikad pre nije spomenuo, ali bez obzira na to je presretna zbog sentimentalne vrednosti.

1 / 4 Foto: Profimedia

Videvši je tako sretnu s prstenom, muškarac joj je sutradan odlučio priznati svoju laž i reći joj istinu - da je zapravo 'iz fore' kupio taj prsten, znajući da će biti uzrujana jer nije onaj koji je htela. Priču o nasleđu je, kaže, izmislio, a imao je spreman i prsten kakav je želela. Bez obzira na to, ona se nije oduševila i samo se okrenula i otišla. "Juče mi je sramežljivo došao i dao mi baš onaj prsten o kojem smo pričali. Prvo sam pomislila da njegova porodica više ne želi da imam njihov, a onda je objasnio da prvi prsten nije bio nasleđe već šala. Bila sam potresena”, otkrila je.

On sada, kaže, govori da je ona uništila njegovu prosidbu jer je otišla nakon što joj je dao skupi prsten, a komentatori objave na Redditu bili su jednako zbunjeni njegovim postupcima i njegovu su šalu nazvali "detinjastom".

"Kakva je to šala? Jesi li želeo da je naljutiš tokom prosidbe? Ne razumem. Ako je neko pokvario priču o prosidbi, to je bio on i njegova čudna šala”, komentarisala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: "Ostao sam bez reči… Kakva je bizarna i nepromišljena šala bila prva prosidba."

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.