POZNATA TENISERKA PRODAJE SVOJU INTIMU: Nudi jednu stvar u zamenu za NOVAC, svi su FRAPIRANI ODLUKOM!
Angelina, Foto: Printscreen/Instagram/angelina.elsie

bomba

POZNATA TENISERKA PRODAJE SVOJU INTIMU: Nudi jednu stvar u zamenu za NOVAC, svi su FRAPIRANI ODLUKOM!

Ova 20-godišnja Australijanka je mlada zvezda sporta koja je otvorila sopstveni nalog na sajtu za odrasle u decembru 2020. kako bi pomogla u finansiranju svoje karijere.

Objavljeno: 20:34h

Angelina Graovac je 20-godišnja australijska teniska zvezda u usponu koja je otvorila svoj nalog OnlyFansu na kom deli „sve fotografije koje ne objavljuje na Instagramu“ kako bi finansirala svoju sportsku karijeru.

Ova 20-godišnja Australijanka je mlada zvezda sporta koja je otvorila sopstveni nalog na sajtu za odrasle u decembru 2020. kako bi pomogla u finansiranju svoje karijere. Pod pseudonimom 'asslikeangelina', ona poziva svoje fanove da „razgovaraju sa njom”.

Angelina
foto: Printscreen/Instagram/angelina.elsie

Otkako se pridružila OnlyFans-u, gde korisnici često dele sadržaj , Angelina je povećala broj pratilaca na svom nalogu na društvenim medijima sa 16.000 na 54.000.

Uprkos tome što ga je koristila da bi joj pomoglo da ostvari svoj teniski san, rođena u Novom Južnom Velsu, dobila je reakciju korisnika koji su kritikovali njenu odluku. U odgovoru je napisala: „Previše je negativnosti u svetu''.

„Dajte sve od sebe da budete sigurni da ne doprinosite tome. Budite toliko zauzeti usavršavanjem sebe da nemate vremena da kritikujete druge.“

Nakon što je svoj profesionalni debi ostvarila 2018. godine, Angelina se prvenstveno takmičila na drugorazrednom ITF Tour-u. Ali ona se borila da se probije i obezbedi mesto na VTA Tour.

(Espreso/DailyStar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.