VRELIJE I OD SE*SA! Zaplesala ŠEFU U KRILU, dok je on bio U OVOM STANJU, lomilo se sve POD NJOM (FOTO)
Vera Mekuli, Foto: Printscreen

au

VRELIJE I OD SE*SA! Zaplesala ŠEFU U KRILU, dok je on bio U OVOM STANJU, lomilo se sve POD NJOM (FOTO)

Mekuli (27) se predstavila kao službenica policije Njujorka i insistirala je da razgovara sa jednim od policajaca koji su učestvovali u hapšenju

Objavljeno: 11:43h

Službenica njujorške policije Vera Mekuli koja je uhvaćena na snimku kako svom poručniku igra raskalašni ples u kril suspendovana je jer je pokrenula glasnu tiradu nad vojnicima države Nju Džersi i negodovala zbog hapšenja rođaka u pijanom stanju.

Najnovija mrlja tokom karijere Vere Mekuli dogodila se 8. maja, nakon što se pojavila u kasarni državne policije bosonoga i bazdila je na alkohol, navodi se u internom izveštaju NIPD-a, prenosi Njujork post.

Zatim je počela glasno da traži odgovore zašto su njenog zeta upravo uhapsili državni vojnici jer je vozio u alkoholisanom stanju.

Mekuli (27) se predstavila kao službenica policije Njujorka i insistirala je da razgovara sa jednim od policajaca koji su učestvovali u hapšenju.

Nakon što joj je štabni narednik mirno rekao da ima “procedure koje treba da prati” i da vojnici neće biti dostupni, Mekuli se razbesnela zahtevala je da razgovara sa poručnikom, navodi se u izveštaju.

Policajka, koja se pridružila snagama u februaru 2021. godine, zatim je počela da snima štabnog narednika svojim telefonom i dobacila: “Vi momci ne znate ništa o poslu, ništa od ovoga nije urađeno kako treba”.

Vera
foto: Printscreen/facebook

Biro za unutrašnje poslove njujorške policije je obavešten o Mekulijevom navodnom nedoličnom ponašanju i otvorio je sopstvenu istragu, oslanjajući se u velikoj meri na snimke kamere koje su vojnici nosili na telu, navodi se u izveštaju.

Portparol NIPD potvrdio je da je policajka suspendovana na neodređeno.

Podsetimo, Mekuli je dospela na naslovne strane u decembru kada je na jednoj žurci bezobrazno plesala u krilu tadašnjeg 44. poručnika Nika Mekgerija tokom prazničnog slavlja.

Nekoliko dana kasnije, izvinila se svom šefu i njegovoj ženi, ali je dala još jednu kontroverznu izjavu.

– Da je to uradio muškarac, osećam da bi to bila više šala i da bi to ostalo u tajnosti, sigurno ne da bi izašlo u javnost kao što je bilo sa mnom – navela je tada za TMZ.

Mekuli je takođe tvrdila da “nije znala” da je njen nadređeni oženjen i da joj je “zaista žao” zbog posledica plesa u krilu, što je navelo policiju da premesti Mekgerija iz stanice u Bronksu u patrolu metroa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.