SENZACIONALNO OTKRIĆE! Da li je OVO pravi razlog zbog kog je potonuo Titanik?
Foto: Print Screen Youtube

veliki potop

SENZACIONALNO OTKRIĆE! Da li je OVO pravi razlog zbog kog je potonuo Titanik?

Predsednik i dizajner broda bili su na njemu, tako da je bilo mnogo stvari koje su prećutkivane i za koje se od sad nije znalo
Objavljeno:

Autor tvrdi da tamni tragovi mogu da se vide na desnoj strani u setu privatnih fotografija koje su ugledale svetlost dana na jednoj aukciji nedavno. On smatra da su te fotografije dokaz vatre u samom brodu.

- Niko nije istraživao ove tragove pre niti obraćao pažnju na njih. To je potpuno menja priču - tvrdi Moloni - Od 1912. godine, slušali smo mit o ogromnom otvoru u trupu broda, čak 91 metar, ali ispitivanjem olupine nije pronađeno ništa slično.

foto: AP

- Stručnjaci su nam potvrdili da određen temperature čelik čini krtim i smanjuje njegovu snagu i do 75 procenata. Brod nikada nije trebalo porinuti u more, ali ‚‚Titanik" je već kasnio nekoliko puta i bio je obećano da kreće 10. aprila -objašnjava Moloni.

foto: Print Screen Youtube

David Hil, bivši sekretar britanskog ‚‚Titanik društva" i urednik njihovog magazina, nije siguran da je požar razlog zbog kog je luksuzni brod potonuo.

- Sigurno je bilo požara. Počeo je u sredu, trajao je do subote tako da mora da je bio veliki. Da li je odredilo sudbinu "Titanika"? Moje lično mišljenje je da nije - kaže Hil.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.