PRINC LUIS SAMO DOKAZAO DA JE K'O SVA DECA: O njegovim NESTAŠLUCIMA bruji cela ENGLESKA!
Foto: Profimedia

unuk je izblamirao!

PRINC LUIS SAMO DOKAZAO DA JE K'O SVA DECA: O njegovim NESTAŠLUCIMA bruji cela ENGLESKA!

Princ Luis (4) je zauzeo centralno mesto na današnjoj proslavi "platinastog jubileja", ukravši šou svojim nestašnim ludorijama dok su ga snimali fotografi.

Objavljeno:

Trenuci koji su najviše privukli pažnje tokom ceremonije, bili su oni kada je mali princ Luis prekrio uši rukama, pravio smešne grimase, ali i ćaskao sa kraljicom.

Postoji očigledno snažna veza koju princ Lusi deli sa svojom prabakom, kraljicom, koja je viđena kako ćaska sa mladićem tokom letenja aviona u pokušaju da ga odvrati od glasne buke aviona.

Luis je delovao zaneseno, gledajući radoznalo u kraljicu i tražeći njenu pažnju. U jednom trenutku, Luis se čak razdvojio od svoje majke Kejt Midlton da bi proleteo pored kraljice, na veliko iznenađenje vojvotkinje i Kamile.

1 / 3 Foto: Profimedia

Pored princa Luisa, smešne face su pravili i njegovi stariji brat i sestra, pa tako dok je princeza Šarlot takođe prekrivala uši rukaam, najstari Džordž je avione posmatrao sa najvećom pažnjom.

Podsetimo, kraljica Elizabeta je danas učestvovala u proslavama "platinastog jubileja" kojima se obeležava njenih rekordnih 70 godina na britanskom tronu. Danas se uz početak jubileja obeležava i 69. godišnjica krunisanja Elizabete, koja je postala kraljica nakon smrti svog oca DŽordža VI u februaru 1952. godine.

Proslave su počele vojnom paradom u centru Londona, a kraljica je pozdravila 1.500 vojnika i oficira sa balkona Bakingemske palate.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.