DOŽIVELA TRUDNOĆU U TRUDNOĆI: Ova žena je ŽIVO ČUDO, lekar izustio samo JEDNO (FOTO)
Foto: Printscreen/facebook/Cara Winhold

NEVEROVATNO

DOŽIVELA TRUDNOĆU U TRUDNOĆI: Ova žena je ŽIVO ČUDO, lekar izustio samo JEDNO (FOTO)

Klara Vinhold nikada nije prestala da očekuje „čudo“

Objavljeno:

Tridesetogodišnjakinja je doživela tri spontana pobačaja pre nego što je ponovo zatrudnela ... kada je već bila trudna. Kada je otkrila da možda očekuje još jednu bebu, zbunjena je pitala doktora: "Šta se dogodilo?

"Bojala sam se da ću ponovo zatrudneti"

Klara je 2018. rodila svoje prvo dete, sina Vajata 2018. Žena i njen suprug Blejk Vinhold nadali su se da će proširiti porodicu.

Nažalost, žena je imala pobačaj tri puta, a jedan od pobačaja je skoro ubio .

"Kada se ovo desilo, bila sam u krevetu. Ustala sam, otišla u kupatilo i bilo je dosta krvi".

30-godišnjakinja je pozvala doktorku i ona je rekla šta se dešava i da ne izgleda normalno. Međutim, ženin partner je odlučio da ona ode u bolnicu. Kada je stigla tamo, ispostavilo se da joj je krvni pritisak veoma nizak. Ženi su rekli da je ostala kod kuće još samo 30 min, da bi iskrvarila i umrla.

Klara je morala na transfuziju krvi, a da bi se izborila sa traumatskim iskustvom morala je na terapiju. Žena priznaje da se plašila da ponovo zatrudni, ali je znala da želi još dece. Uvek je bila optimista i nije gubila veru.

Divna trudnoća

"Znala sam da je to što sam mama deo mog života, pa nisam htela da odustanem, ali zahvaljujući terapiji shvatila sam da to nije moja greška. Trebalo mi je mnogo vremena", rekla je ona.

Žena je saznala da je trudna u martu 2021. Međutim, kada je dve nedelje kasnije otišla na ponovni pregled, ispostavilo se da su joj u materici dva fetusa. Ultrazvučni pregled je pokazao da ona zapravo čeka dve bebe koje su začete u razmaku od nedelju dana.

Žena je saznala da je najverovatnije imala dve ovulacije zaredom, tokom kojih su dve jajne ćelije bile oplođene u različito vreme, u razmaku od oko nedelju dana.

"Bila sam prestravljena, zbunjena, ali veoma srećna. Moj muž je bio šokiran", kaže Klara.

Kolson Vinhold i njegov mlađi brat Kejden rođeni su 25. oktobra 2021. u 4 sata ujutru - u razmaku od samo šest minuta. Između braće je bila razlika u težini od skoro dva kilograma.

"Želim da verujem da je ovo bio moj način da vratim dve bebe koje sam izgubila. Ne mogu da smislim nikakvo drugo objašnjenje za blizance - to je bilo 100 odsto prirodno i nikada nije postojalo u mojoj porodici. To je bilo potpuno iznenađenje ."

Možete li zatrudneti dok ste već trudni?

Ispostavilo se da je sve moguće sa prirodom. Superfundacija ili prekomerna oplodnja je oplodnja dve jajne ćelije tokom dva odvojena seksualna čina. Prekomerna oplodnja može da se desi od nekoliko dana do čak dve nedelje, a očevi takvih beba mogu biti dva različita muškarca. Superfetacija je pojava u kojoj se druga oplodnja dešava tokom sledeće ovulacije nakon prve oplodnje.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.