SKANDAL SLAVNOG FUDBALERA I NJEGOVE ĆERKE: Ona mu ULAZI, ŠOK REAKCIJA (FOTO)
Džema Oven, Foto: Printscreen/Instagram

otkrivamo

SKANDAL SLAVNOG FUDBALERA I NJEGOVE ĆERKE: Ona mu ULAZI, ŠOK REAKCIJA (FOTO)

Izgleda da se ona u međuvremenu predomislila, a očigledno se i preselila iz roditeljskog doma čim je njen ulazak u rijaliti nedavno javno objavljen

Objavljeno:

Atraktivna brineta ranije je govorila kako nikad ne bi postala deo rijaliti programa, ali sada je očigledno rešila da pogazi svoju reč.

Džema Oven (19), ćerka legendarnog engleskog fudbalera i zvezde Liverpula Majkla Ovena, učestvovaće u popularnom rijalitiju "Ostrvo ljubavi" u kom takmičari traže ljubav svog života.

"Ostrvo ljubavi" je emisija u kojoj grupa muškaraca i žena učestvuje u nizu zadataka s partnerima koje menjaju svakih nekoliko dana dok ne pronađu nekoga ko im je srodna duša, te je poznato da je u tom zatvorenom prostoru dešava sve i svašta.

- Svakog leta gledam „Ostrvo ljubavi“, ali to nije nešto o čemu bih razmišljala jer trenutno ne tražim ljubav. Nisam sigurna da bih mogla da poljubim 10 mladića zaredom, a ni moj otac ne bi bio srećan da se tamo prijavim. Mislim da bi trebalo da sačekam da se preselim - rekla je Džema ranije.

Međutim, izgleda da se ona u međuvremenu predomislila, a očigledno se i preselila iz roditeljskog doma čim je njen ulazak u rijaliti nedavno javno objavljen.

- Otvorena sam za pronalaženje ljubavi. Želim da provedem zabavno leto. Viđala sam se sa nekim, ali nije uspelo i pomislila sam: "Zašto da ne?" Veoma sam takmičarski nastrojena, ali ipak nikad ne bih stala između dvoje koji se vole - priznala je Džema koja, inače, ima i svoju liniju kupaćih kostima.

Ona je navodno dala reč da neće stvarati ljubavne trouglove, a mediji prenose da je razlog za to činjenica da bi talko ponašanje sigurno zasmetalo i njenom tati.

Džema je najstarije od četvoro dece Majkla Ovena i njegove supruge Luiz Bonsal, pa bi, prenose portali, trebalo da posluži kao uzor svom bratu i sestrama.

- Neću se petljati sa nekim ko je u stabilnoj vezi ili stajati na putu paru koji ima iskren odnos. Nikada ne bih uradila drugima ono što ne bih volela da se desi meni - navela je ta mlada devojka kojoj je tata Majkl, inače, pre četiri nedelje na svom Instagramu čestitao 19. rođendan objavivši fotografiju sa svojom miljenicom.

- 19 godina radosti otkad si ti ušla u naš život. Srećan rođendan! - napisao je ponosni tata.

Inače, rijaliti "Ostrvo ljubavi" je iz sezone u sezonu izazivao veliki broj negativnih komentara i tužbi zbog sukoba, stresnih situacija i zahteva da se prekine s praksom da ljudi otkrivaju toliko privatnih detalja o svom životu.

Ove nedelje će biti predstavljeni prvi takmičari, a u toku su završni radovi vile za sezonu koja počinje 6. juna.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.