"KUPOVAO SAM DEVOJKAMA SE*SI DONJI VEŠ": Devojka ga UHVATILA dok je OVO RADIO SA NJIMA, ŠOK SCENA
Odnos, Foto: Profimedia

a jojjjj

"KUPOVAO SAM DEVOJKAMA SE*SI DONJI VEŠ": Devojka ga UHVATILA dok je OVO RADIO SA NJIMA, ŠOK SCENA

Ovu naviku stekao sam još pre deset godina kada sam bio u vezi sa sebičnom ženom, koja je samo mislila na karijeru, nikada nije bila kod kuće pa sam počeo da je varam

Objavljeno:

Britanska kolumnistinja "Dir Didri" je specijalsita za rešavanje složenih intimnih pitanja.

Draga Didri, devojka me ostavila nakon što me uhvatila kao četujem sa devojkam onlajn. Posebno je razbesnelo kada je saznala da im kupujem seksi donji veš u zamenu za "sočne" fotografije. Ja imam 49 godina, a ona 45, zajedno smo dve godine.

Ovu naviku stekao sam još pre deset godina kada sam bio u vezi sa sebičnom ženom, koja je samo mislila na karijeru, nikada nije bila kod kuće pa sam počeo da je varam. Tada sam otkrio ovaj prostor za ćaskanje. Sve žene sa kojima sam komunicirao bile su seksi, pune samopouzdanja, to je dosta uticalo i na to kako se ja osećam.

1 / 8 Foto: Profimedia

Nakon izvesnog vremena shvatio sam da mojoj supruzi nije stalo do mene, a ni meni do nje. Podneo sam zahtev za razvod i kada sam upoznao moju devojku, preko kolege, dugo sam se držao dalje od svoje stare navike.

Posle nekog vremena dosadio mi je razgovor i seks sa njom, želeo sam da pričam sa drugim ženama, bilo kim samo da ne bude ona. Zato sam ponovo otvorio nalog.

Seks
foto: Profimedia

Počeo sam da kupujem seksi donje rublje za te devojke i jedva sam čekao da ga obuku i da mi pošalju fotografije. Potrošio sam tako ogroman novac i ušao u minus na kreditnoj kartici od 4 hiljade funti.

Jedne večeri kada sam se iskrao iz kreveta, devojka je došla da me traži, bila je zabrinuta što nisam pored nje. Videla je sve i odmah raskinula sa mnom. Odselila se i sada više ne želi ni da razgovara sa mnom, ne odgovara na moje pozive i poruke. Užasno mi nedostaje!

Prevara
foto: Profimedia

Didri je odgovorila: Vi ste zbog toga što ste u prethodnoj vezi bili zapostavljeni, a u novoj dozvolili da upadnete u kolotečinu, potražili samopouzdanje kod tih devojaka, koje su činile da se osećate bolje, ali to je sve prividno, privremeno i brzo pukne.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.