ONA JE USPELA NEŠTO ŠTO NIKO NIJE: Povela NAJPOZNATIJEG GLUMCA na svoje matursko veče!
Foto: Printscreen/Instagram/therock

zvezda preko noći!

ONA JE USPELA NEŠTO ŠTO NIKO NIJE: Povela NAJPOZNATIJEG GLUMCA na svoje matursko veče!

Glumac Dvejn "The Rock" Džonson bio je pratnja mladoj devojci na njenoj maturskoj večeri, ali u sasvim neobičnom izdanju.

Objavljeno: 17:55h

Slavni holivudski glumac podelio je niz fotografija njegove snalažljive obožavateljke Mel koja je odlučila da bude zvezda maturske večeri, što je na kraju i uspela. Mel, koja ima 18 godina, za ovu posebnu noć izabrala je ružičastu haljinu, ali sva pažnja bila je usmerena na njenu pratnju.

Tinejdžerka je došla sa kartonskom replikom The Rocka, sa kojim se fotografisala na sve strane, a naposletku je dozvolila i njegovim ostalim fanovima, odnosno svojim prijateljima, da učine isto. A sve je to zabeležila svojim objavama na Instagramu.

"Hvala ti što si me ispratio na maturskoj večeri. Bilo je tako zabavno. Najbolja pratnja koju bi neko mogao poželeti", napisala je Mel označivši glumca, a nene fotografije uskoro je podelio i sam The Rock kog je ovaj potez očigledno oduševio.

"Zadovoljstvo je moje. Bila si najbolja pratilja ikada", napisao je slavni glumac na svom profilu i dodao kako je bilo divno "upoznati njenu porodicu kao i prijatelje". "Par" je oduševio obožavatelje, Mel svojom snalažljivošću, slavni glumac time što očigledno zna da se šali na svoj račun, a i dobili su brojne pozitivne komentare.

"Ovo je tako divno za videti. Velikodušnost Dvejna zaista ne poznaje granice", "Tako sam ljubomorna sada", "Pobedila si u životu", samo su neki od komentara upućenih glumačkoj zvezdi i njegovoj obožavateljki.

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.