POZNATI FUDBALER AKCIJAO SA 2 PLAVUŠE, BAHANALIJE SNIMLJENE: Rade to u TROJCI bez ikakvog USTRUČAVANJA (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

šokantno

POZNATI FUDBALER AKCIJAO SA 2 PLAVUŠE, BAHANALIJE SNIMLJENE: Rade to u TROJCI bez ikakvog USTRUČAVANJA (FOTO)

Veliku Britaniju trese preljubnički skandal u čijem je centru Endi Kerol (33), poznati fudbaler i bivša zvezda Njukasla, čije su razuzdane fotografije i snimci sa momačke večeri u Dubaiju preplavile Internet. Ovo je dovelo u pitanje njegovo venčanje sa verenicom i majkom njegove dece Bili Maklou

Objavljeno: 10:24h

Naime, britanske medije preplavili su selfiji na kojima je Endi sa dve plavuše u krevetu, kao i snimak na kome se vidi kako pijan pleše sa pocepanim boksericama na glavi. Uprkos tome što sve deluje kao očita orgija, akteri priče tvrde da se zapravo ništa nije desilo.

Identitet žena iz sporne trojke ubrzo je postao poznat javnosti - reč je o menadžerki bara Tejlor Džejn Vilki (27) i fitnes instruktorki Fibi Rob (26). Trojka se zabavljala u Kerolovoj luksuznoj sobi, a navodno su konzumirali alkohol čitavog dana. Jedna od njih se sada oglasila i objasnila šta je prethodilo ovoj sceni.

"On, iskreno, nije bio u stanju da uradi bilo šta. Tako mi je žao zbog ovog haosa, ali nisam uradila ništa loše. Veoma sam osramoćena", ispričala je Tejlor za "The Sun", dodavši da se oseća užasno nakon 17-satnog maratona u pijančenju.

Incident iz Dubasija razbesneo je Kerolovu verenicu Bili Muklou, uprkos tome što navodno nije došlo do čina preljube. Cela situacija izazvala je oštre razmirice između Kerola i njegove verenice Bili, koja je obrisala fotografije sa njim. Par je trebalo da se venča ove nedelje, ali je još uvek nejasno da li će se venčanje održati.

Devojka
foto: Printscreen/Instagram

"Žao mi je, Bili, znam kako sve ovo izgleda, alo zaista nije bilo seksa. Ona mora da zna da se ništa seksualno nije dogogdilo između mene i Endija, kunem se. Bio je džentlmen, samo je previše popio i onesvestio se na krevetu. Nije pokušao ništa, ali sve i da je hteo, bio je previše pijan. Nikada nije trebalo da dođem u ovi situaciju, ali se ništa loše nije dogodilo. Osećam se loše samo jer smo sve fotografisali, sve je trebalo da bude šala jer je Endi bio toliko pijan da je bilo urnebesno", rekla je Tejlor novinarima.

Tejlor je otkrila i da je Kerol popio najmanje 40 čaša različitog pića, pre nego što ga je alkohol oborio u krevet. Ona je priznala i da ga je prvi put upoznala prošle srede kada je on sa 12 drugara bio na žurci u čast dama, kada je cela ekipa potrošila blizu 30 hiljada funti.

"Bio je to lud dan, momci su počeli da piju u 12 i nisu prestali. Piće je samo teklo i činilo se da se Endi odlično zabavlja. Došao je da proćaska sa nama, izgledao je kao fin momak, džentlmen. Ali ni u jednom trenutnku nije spomenuo da se radi o momačkoj večeri. Nisam znala da treba da se oženi", naglašava ona.

Devojka
foto: Printscreen/Instagram

Zabava se nastavila u Endijevoj hotelskoj sobi: "Svi smo uzeli taksi, tu smo bili ja, Fibi, Endi i dva njegova drugara. Otišli smo u sobu, uključili TV i pustili muziku, tamo je već bilo alkohola. Muzika je treštala, smejali smo se, popili još pića... Plesali smo naokolo. Došlo je do tačne kada je Endi pao u nesvest i skinuo majicu, ali je još uvek bio u pantalonama. Samo je ležao na krevetu i onesvestio se".

Tejlor je dodala da je rešila da napravi selfi sa usnulim fudbalerom oko 5 ujutru nakon što su je njegovi prijatelji zamolili da napusti sobu.

Devojka
foto: Printscreen/Instagram

"Kada sam napravila selfi, još uvek sam bila obučena, nosila sam roze top haljinu, ali pošto je slika bila zumirana, izgledalo je kao da sam gola, a nisam bila. Svi ostali su bili tamo, to je bila šala. Jedan od momaka je predložio meni i Fibi da preko haljine obučemo bade mantil, a onda smo legle u krevet sa Endijem. Da, bilo nas je troje u krevetu, ali se ništa nije dogodilo. Svi smo bili toliko pijani da smo se onesvestili", zaključila je ova 27-godišnjakinja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.