BEBA PRONAĐENA NA STEPENICAMA, A 35 GODINA KASNIJE DESILO SE ČUDO: Ovo su REAKCIJE najbližih! (VIDEO)
porodica, Foto: printscreen Daily Mail

da se naježiš!

BEBA PRONAĐENA NA STEPENICAMA, A 35 GODINA KASNIJE DESILO SE ČUDO: Ovo su REAKCIJE najbližih! (VIDEO)

Niki se sastala i sa policajcem koji je bio na dužnosti kada je pronađena, a koji joj je imenjak

Objavljeno:

Ovo je emotivni trenutak kada je žena prvi put srela svoja četiri brata i sestre u filmu Davno izgubljena porodica: Rođena bez traga nakon što je kao novorođenče bila napuštena na stepenicama londonske kule.

Engleskinja Niki Vidon (35), iz Čigvela u Eseksu, pronađena je prekoputa policijske stanice kao beba u aprilu 1987. godine, a ime je dobila po službeniku koji je tog dana bio na dužnosti. Njemu je bebu predao zabrinuti prolaznik koji je naleteo na nju.

Usvojena je i imala je srećno detinjstvo, ali je čeznula da sazna svoj identitet, obraćajući se za pomoć timu TV serijala “Davno izgubljena porodica”, a zahvaljujući DNK testu otkrili su da je poreklom iz Škotske i Nigerije.

Istraživači su takođe pronašli njene pokojne roditelje i četvoro punoletne braće i sestara, koji su bili šokirani kada su otkrili da imaju još jednu sestru. Troje braće i sestara su stariji od Niki, a jedan je mlađi.

Objasnili su da je njihova majka patila od depresije nakon smrti dvoje njene dece u ranom detinjstvu, kao i zbog brojnih pobačaja. U međuvremenu, njihovom ocu je dijagnostikovana šizofrenija i to u vreme Nikinog rođenja.

Pretpostavlja se da je Nikina biološka majka zbog toga napustila ćerku i ostavila je tamo gde će je neko sigurno naći.

U emotivnim scenama koje su emitovane u najnovijoj episozi ovog programa, braća i sestre su se po prvi put sastali. Na početku programa Niki je kamerama pokazala svoju bolničku oznaku, na kojoj je pisalo ’31-3-87 ili 1-4-87′ za njen datum rođenja, pored znaka pitanja.

– Kad vidim to sa upitnikom, prilično me rastuži što ne znaju kada sam zapravo rođena. Pronađena sam u 7.58 ujutro… Moram da razumem zašto me je ostavila na način na koji me je ostavila. o utiče na mene, osećam da će me napustiti svi koje volim i do kojih mi je stalo, jer je otišla osoba koja je najpre trebala da ostane. Tera me da mislim “Da li sam uradila nešto pogrešno?” to je veoma teško – ispričala je ona.

Niki se sastala i sa policajcem koji je bio na dužnosti kada je pronađena, a koji joj je imenjak.

– Sećam se da si pronađena baš ispred policijske stanice. Stalno sam mislio tokom godina da je upravo bilo suđeno da budeš pronađena – rekao je policajac Niki.

– Nikad nisam pomislila da moja rođena majka želi da me neko pronađe. Zapravo se osećam malo bolje što sam bila tako blizu policijske stanice, to me je zaista utešilo – odgovorila je ona.

Istraživači su na kraju pronašli podudaranje sa Nikinim DNK i otkrili njenog starijeg brata Džona. Nažalost, Nikina rođena majka umrla je 2008. godine u 50. godini, a njen otac je preminuo u 35. godini.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.