OSTAĆETE U ŠOKU KADA SAZNATE FETIŠ OD OVOG DEČKA: Svoju EROTSKU NAVIKU pokazao i u JAVNOSTI
Odnos, Foto: Profimedia

problemi

OSTAĆETE U ŠOKU KADA SAZNATE FETIŠ OD OVOG DEČKA: Svoju EROTSKU NAVIKU pokazao i u JAVNOSTI

Naime, ona je primetila da njen dečko ima jednu čudnu erotsku naviku, koju je od skora počeo da praktikuje i u javnosti

Objavljeno: 20:38h

Svako ima svoj način da ispolji seksualno uzbuđenje, a najčešće se to dešava u spavaćoj sobi. Međutim, ovu vrstu uzbuđenja možemo da osetimo bilo kada i bilo gde.

Ipak, nije baš svako mesto pogodno za ispoljavanje ovakvih nadražaja. Jedna devojka se, u vezi ovoga, obratila stručnjaku za seks i veze, Angeli Brokmen.

1 / 9 Foto: Profimedia

Naime, ona je primetila da njen dečko ima jednu čudnu erotsku naviku, koju je od skora počeo da praktikuje i u javnosti.

- Imam 20 godina, a moj dečko 25 i u vezi smo nekoliko meseci. Zabavno nam je, imamo dobar odnos i odličan seks. Međutim, on ima tu čudnu naviku da se trlja o mene. Prvo je to samo bilo u stanu, a sada to radi i u javnosti - kaže ona.

Seks
foto: Profimedia

Devojka je opisala kako to izgleda.

- Prikrade mi se iza leđa, obgrli me svojim rukama, privuče me skroz ka sebi i u sledećem trenutku osetim kako trlja svoj polni organ o moju zadnjicu. Neću da lažem da mi se ne sviđa taj osećaj, ali mi je pomalo i neprijatno, posebno kada su ljudi oko nas - rekla je ova devojka.

Seks
foto: Profimedia

Stručnjak za seks i veze, Angela Brokman, izrazila je svoje mišljenje u vezi sa ovom navikom njenog dečka.

- Postoji fetiš koji se naziva froteurizam – seksualno uzbuđenje trljanjem o telo. Na ovaj način ti on samo pokazuje koliko ga privlačiš. Ukoliko ti smeta da to radi u javnosti, onda naravno treba da mu skreneš pažnju na to - zaključila je ona.

(Espreso / Prva TV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.