NIKAD JAČA SE*SUALNA HEMIJA: Osobe koje vidite SU U VATRENOJ VEZI, a detalji SU VIŠE NEGO ŠOKANTNI!
Foto: Printscreen/TikTok/milina_gatta

Bizarno!

NIKAD JAČA SE*SUALNA HEMIJA: Osobe koje vidite SU U VATRENOJ VEZI, a detalji SU VIŠE NEGO ŠOKANTNI!

Jaz u godinama ništa im ne predstavlja. Ona je 57 godina starija od njega. I dok korisnici na internetu kažu da izgleda kao njegova prabaka, on je toliko zaljubljen da ju je zaprosio

Objavljeno: 19:50h

Kažu da prava ljubav ne poznaje godine - a jedan par iz Italije dokaz je za to - s razlikom u godinama od 56 godina, 76-godišnju ženu nedavno je zaprosio njen 19-godišnji dečko Đuzepe De Ana.

Par je postao popularan na TikToku gde je u videu, koji je na društvenim mrežama pregledan preko 16 miliona puta, mladić kleknuo na desno koleno i sa više od deset golemih balona u obliku srca strastveno poljubio svoju damu.

1 / 4 Foto: Printscreen/TikTok/milina_gatta

- Ovo je samo početak dugog niza - rekao je uprkos reakciji kritičara. Iako su njih dvoje možda zaljubljeni, drugi nemaju baš razumevanja za njihovu vezu, a mnogi nagađaju o pravim razlozima zbog kojih bi Đuzepe mogao zavoleti ovu ženu.

Dok su neki mislili da on lovi njenu ostavštinu, drugi su bili uvereni da želi Sony PlayStation 5. Nakon što su saznali njihove godine, Đuzepeovu verenicu su u nekoliko navrata nazvali i njegovom prabakom.

- Mislim da ste malo ozbiljno shvatili kada ste rekli da volite starije cure - komentarisala je jedna osoba, dok je druga bila u neverici i jednostavno rekla da nema šanse da je ovo stvarno.

Ali nije sve tako negativno jer su uspeli da pridobiju i neke obožavatelje, kao i njihovu podršku.

- Ne slušajte one sa mržnjom kada vas netko usrećuje onda i volite onog koga smatrate pravim za vas - podržao ga je jedan.

Nije prvi put da je par s razlikom u godinama postao popularan na društvenim mrežama. Uprkos ružnim komentarima koji ženu nazivaju njegovom bakom, par kaže da je seksualna hemija odlična.

(Espreso/24Sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.