ČIM JE DOŠAO KUĆI POSTAO JOJ JE SUMNJIV: Zgadiće VAM SE ŽIVOT kada ČUJETE kako je SAZNALA ZA PREVARU
Odnos, Foto: Profimedia

HOROR

ČIM JE DOŠAO KUĆI POSTAO JOJ JE SUMNJIV: Zgadiće VAM SE ŽIVOT kada ČUJETE kako je SAZNALA ZA PREVARU

Pokušao sam to da joj kažem glasovnim porukama, SMS-u, pa čak i rukom pisanim slovima

Objavljeno: 18:05h

Ovog leta trebalo je da se venčam sa svojom verenicom, ali ona je odustala nakon što je saznala za moju glupu aferu. Bila je to velika greška i, da budem iskren, još uvek ne znam zašto sam to učinio, napisao je jedan muškarac za The Sun.

1 / 8 Foto: Profimedia

Kaže da mu se jednostavno svidela pažnja, pogotovo jer ga je njegova devojka odgurnula od sebe zbog silnog stresa oko paniranja venčanja. Za aferu je saznala kad je prala veš i uočila ruž na njegovoj košulji i donjem vešu.

Seks
foto: Profimedia

– Kad sam se vratio kući s posla, ona je spakovala moje stvari i izbacila ih napolje. Od tada odbija da razgovara sa mnom. Srce mi se slomilo. Ona je celi moj svet. Pokušao sam to da joj kažem glasovnim porukama, SMS-u, pa čak i rukom pisanim slovima. Šta još mogu da učinim da e nagovorim da mi da drugu priliku? – pitao je stručnjakinju.

Prsten, Verenički prsten, Nakit
foto: EPA/JULIAN SMITH

– To bi vam moglo biti teško čuti, ali ako ona insistira da je vaša veza gotova, ne možete puno učiniti da se predomisli. Uznemiravanje joj neće pomoći, samo će ti više zameriti. Kako biste preboleli prekid i shvatili zašto ste varali, budući da se to rietko radi bez razloga, predlažem da probate sa savetovanjem – odgovorila mu je terapeutkinja.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.