PIPAO SOFIJU NAOČIGLED ŽENE! Primio je u kuću kao IZBEGLICU, a ona mu svakodnevno radila PERVERZNE STVARI (FOTO)
Foto: Twitter Prinstcreen

NIJE OČEKIVAO

PIPAO SOFIJU NAOČIGLED ŽENE! Primio je u kuću kao IZBEGLICU, a ona mu svakodnevno radila PERVERZNE STVARI (FOTO)

Toni Ganet (29) iz Bradforda napustio je suprugu Lornu (28) i njihovo dvoje dece nakon što se zaljubio u Sofiju Karkadjim, ukrajinsku izbeglicu koja je na početku invazije napustila svoj rodni Lavov.

Objavljeno:

Čovek se, u želji da pomogne, prijavio na vladin program za pomoć ukrajinskim izbeglicama, ali kada od njih nije dobio odgovor, postao je nestrpljiv te zatražio pomoć na društvenim mrežama.

U svoj dom su primili Sofiju, a Toni je nešto više od nedelju dana nakon što je stigla, stavio tačku na svoj brak i odlučio započeti novi život.

– Počelo je s jednostavnom željom da učinim pravu stvar i pružim krov nad glavom nekome u nevolji, muškarcu ili ženi.

Toni govori slovački, pa je to iskoristio da se sporazume sa Sofijom, ali se to njegovoj ženi nije dopala i osetila se izostavljenom.

„Sjajno smo se slagali, ali u to vreme nije bilo ništa više, iako vidim da je Lorna počela da oseća ljubomoru i da se ljuti na nju“, rekao je Toni.

A onda su se, kako kaže, strasti sasvim rasplamsale.

„Kod kuće sam shvatio da nalazimo izgovore da se dodirnemo, bilo je to kao flert, ali ništa više od toga se nije dogodilo u toj fazi“, rekao je Toni.

– Situacija je kulminirala prošle subote kada je Lorna nasrnula na Sofiju, vičući na nju, koristeći se nekim grubim jezikom kojim ju je rasplakala. Rekla je da više ne može ostati pod našim krovom i nešto je u meni škljocnulo. Žao nam je zbog bola koji smo prouzrokovali, ali sa Sofijom imam vezu kakvu nikada pre nisam imao – rekao je za The Sun.

Njegova nova devojka Sofija (22) je rekla da se “takve stvari događaju“.

Tonijeva sada već bivša žena Lorna je poludela zbog bliske veze koju je njen muž uspostavio sa Sofijom, jer su zajedno išli u teretanu i po ceo dan razgovarali, pa je gošći naredila da ode. Bila je zapanjena kada je Toni odmah posle toga spakovao svoje stvari i zajedno sa Sofijom otišao kod svojih roditelja.

Ostavljena žena sada misli da je Sofija od početka vrebala njenog muža i na kraju ga osvojila.

„Nije marila za ono što ruši. Ceo svet mi se okrenuo naglavačke za samo dve nedelje“, rekla je Lorna, prenosi Dejli Mejl.

Kaže da se ne kaje što je odlučila da učini plemenitu stvar i pomogne nekome kome je pomoć bila više nego potreban.

„Dala sam joj krov nad glavom, a tako mi je vratila“, rekla je Lorna.

Dodaje da je ona gledala na Sofiju isto kao svoje treće dete.

Toni na kraju dodaje da je vezu sa Sofijom započeo kada su se preselili u kuću njegove majke, iz koje planiraju da se presele u zajednički dom za kojim su počeli da tragaju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.