JEZIV SNIMAK! Visi sa 8. sprata i gleda u SMRT, završnica je za INFARKT (VIDEO)
Foto: Printscreen

NAJEŽIĆETE SE

JEZIV SNIMAK! Visi sa 8. sprata i gleda u SMRT, završnica je za INFARKT (VIDEO)

Nagrađen je medaljom pošto je spasao trogodišnju devojčicu, koja se borila za život, visila sa prozora na osmom spratu u stanu višespratnice

Objavljeno:

Sabit Šontakbaev je proglašen herojem nakon što je spasao dete od pada sa osmog sprata, nakon što je viđena kako visi sa prozora stana.

Trogodišnje dete koristilo je jastuke i igračke da se popne na prozorsku platformu pre nego što se okliznuo i ostalo da visi. Dete je navodno bilo samo, dok je njegova majka bila u kupovini.

Sabit Šontakbaev (37) i prijatelj išli su na posao kada su primetili da se ovo dešava. Otac četvoro dece je uleteo u zgradu i pokucao na vrata stana ispod devojčice. Zatim je snimljen kako se penje kroz prozor.

Na snimku koji se deli na društvenim mrežama, Sabit je primećena kako stoji ispred prozora dok je poziva da je pusti.

Ispruživši ruku, zgrabio je dečaka za noge i povukao ga dole, držeći ga u naručju pre nego što ga je kroz otvoren prozor preneo svom prijatelju.

Sabit je proglašen za heroja i odlikovan od strane zamenika gradskog ministra za vanredne situacije.

Rekao je: „Nisam imao sigurnosni pojas, pa me je prijatelj držao za noge. U tom trenutku nisam razmišljao ni o čemu. Samo sam hteo da pomognem detetu.

- Posle ovoga sam otišao pravo na posao sa prijateljem. Niko nije znao da će se to desiti. Samo sam spasio dete i vratio se u normalan tok dana, a na vestima i društvenim mrežama odjednom su počeli da me nazivaju herojem.

- Ne smatram svoje postupke herojskim. Za mene bi svako trebalo da pruži ruku u takvim situacijama - rekao je on.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.