ŽALIO SE NA BOL U STOMAKU, LEKARI OTKRILI ŠTA JE NABIO U SEBE: Morali su da izmisle nov alat da ga vade, VELIKI je!
Muškarac, Foto: Profimedia

je l' ovo realno?

ŽALIO SE NA BOL U STOMAKU, LEKARI OTKRILI ŠTA JE NABIO U SEBE: Morali su da izmisle nov alat da ga vade, VELIKI je!

Ovaj slučaj je šokirao tim stručnjaka iz Milana, pa su morali da intervenišu.

Objavljeno:

Ljudi vole da testiraju granice onoga što će stati u taj deo njihovog tela, ali ponekad se čini da zaborave da njegovo vađenje može predstavljati razne poteškoće.

Stoga je na osoblju Hitne pomoći i gastrointestinalnim stručnjacima da isprave situaciju, a višegodišnje rešavanje problema na licu mesta dovelo je do razvoja brojnih trikova i tehnika ekstrakcije, piše IFLScience.

Sada je tim lekara u bolnici AAST Grand u Milanu izmislio novi alat nakon što ih je jedan posebno izazovan slučaj primorao na inovacije. Endoskopist dr. Lorenco Dioskoridi i njegove kolege detaljno opisuju tretman 31-godišnjeg muškarca koji je u hitnu pomoć reagovao sa ogromnim gumenim dildom od 60 centimetara unutra. Dildo je bio u čoveku 24 sata.

Penis
foto: Profimedia

Prilikom prvog pregleda, muškarac je objasnio da ne može ručno da izvuče dildo i da je u njemu bio zaglavljen 24 sata. Ipak, osim blagih bolova u stomaku, osećao se dobro. Kada je rendgenski snimak otkrio veličinu problema, upućen je na odeljenje endoskopije.

Tim dr. Dioscoridia je zatim pokušala sa standardnim pristupima uklanjanju predmeta iz debelog creva. Ali svi ti pokušaji su propali zbog „krutosti, glatkoće i veličine objekta“, podsetili su lekari. U nadi da će izbeći krajnju opciju visoko invazivne hirurgije, napravili su “kućni” uređaj od medicinske žice gurnute kroz cev za stent. Za razliku od postojećih zamki za polipe, timski “laso” bio je dovoljno jak da se omota oko seksualne igračke i odvuče od zidova debelog creva.

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media