PUKLA BRUKA U SRED EMISIJE: PREMIJER joj nudio masne pare za dva sata NJENOG MEĐUNOŽJA! (VIDEO)
Evelin Delai, Foto: Printscreen/Twitter

nepristojna ponuda

PUKLA BRUKA U SRED EMISIJE: PREMIJER joj nudio masne pare za dva sata NJENOG MEĐUNOŽJA! (VIDEO)

– Upitao me 24. novembra 2019. godine možemo li da se nađemo, međutim zbog okolnosti sam bila prisiljena da ga odbijem - kazala je Delai.

Objavljeno:

Evelin Delai, prelepa italijanska porno glumica (28), izjavila je na tamošnjoj televiziji, tokom emisije Non è l’Arena, da joj je sadašnji belgijski premijer Aleksandar de Kru nudio četiri hiljade evra za dva sata s*ksa.

Delai je kao dokazni materijal pokazala poruke koje su razmijenili preko WhatsApp-a, a dopisivanje su započeli 2019. godine, u vreme dok je Kru još uvek obavljao dužnost potpredsednika vlade i ministra za razvojnu saradnju, digitalnu agendu, telekom i poštanske usluge. Postao je predsednik belgijske vlade 2020. godine.

– Upitao me 24. novembra 2019. godine možemo li da se nađemo, međutim zbog okolnosti sam bila prisiljena da ga odbijem. Sve donedavno zapravo nisam ni znala ko je Kru, sve dok mi jedan filmski producent iz Belgije nije ukazao na to da je premijer – kazala je Delai i priznala da joj se Kru više nije javljao otkako je na novoj dužnosti.

Svemu tome je dodala da joj je bilo iskreno žao što se nisu našli, a pitanje je kako će na sve reagovati njegova porodica.

Naime, Aleksander de Kru oženjen je sa Anik Penders sa kojom ima dvoje dece, a Brasels tajms je pre neki dan pisao da je deseti najplaćeniji premijer sveta sa godišnjom platom od 220 hiljada evra.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.