BRAK JOJ JE POSTAO DOSADAN, A ONDA JOJ SE DESILO JOŠ NEŠTO GORE: Njen muž na OVO NEĆE IMATI MILOSTI
Brak, Foto: Profimedia

problemi

BRAK JOJ JE POSTAO DOSADAN, A ONDA JOJ SE DESILO JOŠ NEŠTO GORE: Njen muž na OVO NEĆE IMATI MILOSTI

Ako niste zadovoljni svojim mužem, recite mu kako se osećate - da vam je dosadno i da osećate da se ne trudi

Objavljeno:

–Počela sam imati osećanja prema bivšem dečku nakon što sam ga srela pre nekoliko nedelja. Nisam ga videla nekoliko godina, jer živi i radi u inostranstvu, pa sam ga pozvala na večeru kod mene i muža. Videvši ga vratilo nam je sve dobre uspomene na vreme kada smo bili zajedno, plus on je izgledao neverovatno i jako mu dobro ide u karijeri – napisala je jedna žena za Mirror.

1 / 4 Foto: Profimedia

Zna da je to loše, ali nije mogla da prestane da ga upoređuje svojim mužem. Otkad je videla svog bivšeg, ne može da prestane da razmišlja o njemu i zamišlja kako bi bilo da je ponovno s njim. Poslala mu je poruku nekoliko puta od tada da nastavi kontakt.

Depresija
foto: Profimedia

– Znam da ne bi trebalo, ali toliko mi je dosadno u braku i moj muž se uopšte ne trudi. Može li me kriviti što žudim za svojom zgodnom bivšom? I jesam li u zabludi da se nadam da će ovo ponovno prijateljstvo opet dovesti do romanse? – pitala je stručnjakinju.

– Da, izgleda sjajno i uspešan je, ali ne znate kako bi bilo živeti s njim iz dana u dan. Ako niste zadovoljni svojim mužem, recite mu kako se osećate - da vam je dosadno i da osećate da se ne trudi. I pitajte ga šta će učiniti u vezi s tim. U nekom je trenutku vaša veza morala biti dobra, stoga skinite ružičaste naočare i poradite na izvlačenju iz kolotečine. Tu iskru možete ponovno pronaći ako ste oboje spremni pokušati – odgovorila joj je Coleen Nolan.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.