"MAMA, UMREĆU": Devojka PREDOSEĆALA SMRT, u bolnici je sve krenulo NIZBRDO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo

"MAMA, UMREĆU": Devojka PREDOSEĆALA SMRT, u bolnici je sve krenulo NIZBRDO!

Mlada mama je otišla u bolnicu s pankreatitisom, ali je pre toga bila zdrava, rekla je Sloan

Objavljeno:

Mlada Džodi Meken (22) nazvala je svoju majku Sloan iz bolnice i rekla kako misli da ima srčan udar. Sledećeg dana pronađena je licem nadole u svom krevetu nakon što je doživela srčani udar.

Hitno je prebačena na intenzivnu njegu i stavljena je na respirator i apart za dijalizu. Nekoliko dana kasnije imala je još četiri srčana udara i preminula.

Mlada mama je otišla u bolnicu s pankreatitisom, ali je pre toga bila zdrava, rekla je Sloan. Rekla je :

– Džodi je bila u bolnici dva dana pre nego što je sve krenulo nizbrdo. Nazvala me i rekla “Mama, mislim da imam srčani udar. Umreću. Rekla sam joj da pritisne dugme i pozove sestru. Sledeći dan primila sam telefonski poziv od bolničkog osoblja i rekli su mi da je pronađena licem nadole u svom krevetu, bez znakova života nakon srčanog udara. Ne očekujete da će vaša ćerka preminuti nakon što je otišla u bolnicu zbog upale gušterače. Bila je zdrava i hodala je svuda. Bila je premlada. Njen sinčić ima samo četiri godine. Imala se čemu radovati – rekla je Sloan za Manchester Evening News.

1 / 5 Foto: Profimedia

Džodi, majka malog Fredija, prijavila se za obuku za medicinsku sestru kad se razbolela. Primljena je u bolnicu sa akutnom upalom gušterače, a svoju majku je obaveštavala kada se bojala da ima srčani udar. Dve nedelje kasnije je umrla.

Džodina bliska prijateljica Skaj organizirala je prikupljanje sredstava kako bi pomogla njenoj porodici da pokrije troškove pogreba i pomogne njenom malom sinu.

Simptomi akutnog pankreatitisa uključuju: mučninu (povraćanje), proliv, probavne smetnje, visoku temperaturu od 38 stepeni, ili više (groznica), žutilo kože i očiju (žutica), osetljivost ili oticanje stomaka, ubrzan rad srca (tahikardija).

Iako nije jasno što se dogodilo Džodi, pankreatitis u nekim slučajevima može da uzrokuje srčane komplikacije. Teški akutni pankreatitis može uzrokovati hipovolemijski šok, kada krv i tečnost napuštaju srce, ostavljajući ga nesposobnim da pumpaju dovoljno krvi u telo i uskraćujući mu kiseonik.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.