DEVOJČICA PRIČA S MRTVIMA I ZARAĐUJE GRDNE PARE: Kada čujete kako to radi sa POKOJNOM Eskobar, naježićete se! VIDEO
Foto: Printscreen

JEZIVO

DEVOJČICA PRIČA S MRTVIMA I ZARAĐUJE GRDNE PARE: Kada čujete kako to radi sa POKOJNOM Eskobar, naježićete se! VIDEO

Istakla je i šokantu činjenicu da sa pojedinim preminuim osobama ne može da razgovara, jer su se vratili na ovaj svet!

Objavljeno:

Meksikanka Avril Sandoval (16) poslednjih godinu dana postala je izuzetno popularna na društvenim mrežama, što i ne čudi toliko, jer mnogi veruju da je istina to što tvrdi, a ističe da ima urođen talenat da razgovara s pokojnicima.

Mnogi s njom pokušavaju da zakažu seanse kako bi došli do preminulih članova porodice, a poslednjih dana mnogi traže od nje i da pokuša da stupi u kontakt s Debani Eskobar, studentkinjom koja je pronađena mrtva nedugo nakon što je nestala blizu Montereja.

Sandoval za sada odbija da se mešati u slučaj koji je upravo potresao Meksiko, a sve govori da je Eskobar okrutno ubijena, ali je zato pre desetak dana dala intervju jednom tamošnjem poznatom jutjuberu.

Sa njim je tada razgovarala više od sat vremena, a lokalni mediji iz tog su intervjua izdvojili jedan naročito zanimljiv detalj.

Kako je kazala Sandoval, nemoguće je razgovarati sa svima koji su napustili ovaj svet jer su se u međuvremenu na njega vratili.

Drugim rečima, Sandoval je potvrdila da postoji reinkarnacija, te da, kako vreme prolazi, da se tako ljudi vraćaju na ovaj svet u sasvim drugim telima, kao osobe bez svesti ko su bile u prethodnim životima.

Sandoval je tokom intervjua kazala da je ovu sposobnost stekla tačno uoči 15. rođendana kada joj se ukazao pokojni deda, a nakon čega joj je otac priznao da je ta moć zapravo porodično nasleđe.

Šta god lično mislili o njenom slučaju, mnogi Meksikanci joj veruju, a kako prenosi portal Debate, Sandoval je toliko tražena da je bukirana sve do oktobra ove godine.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.