JEDAN OTAC OTKRIO JE UŽASAVAJUĆU STVAR O SVOJOJ ĆERKI: Posle OVOGA VAM NEĆE BITI DOBRO, STRAHOTA
Dete, Foto: Profimedia

sramota

JEDAN OTAC OTKRIO JE UŽASAVAJUĆU STVAR O SVOJOJ ĆERKI: Posle OVOGA VAM NEĆE BITI DOBRO, STRAHOTA

"Nikad je ne bih ostavio ni nekom dao i znam da su moji osećaji nepravedni jer ona nije 'zla' namerno..."

Objavljeno:

Jedan tata je nedavno na Redditu otvoreno progovorio o problemima i negativnim stranama roditeljstva, te o svom nastojanju da bude bolji otac iako to, kaže, mrzi. U svojoj je objavi anonimni 31-godišnjak rekao da ima ćerku koja će brzo napuniti pet godina, prenosi Mirror.

1 / 5 Foto: Profimedia

Od dana kad se rodila, kaže, zna da uloga oca nije za njega i premda je pokušao uživati ​​u ćerkinom podizanju, ne uspeva. Njegova devojčica ima, objašnjava, sve, ipak jako je neposlušna i ne shvata ni njega ni mamu, što im stvara veliki problem.

- Ona je prema meni i partnerki stalno užasna bez razloga. Ali zaista užasna! - objasnio je. "Mogu reći da ni moja partnerka ne voli da bude roditelj iako mi to nikad nije zvanično rekla. Ja sam njoj otvoreno rekao da mrzim sve u vezi toga manje slobode, manje novca, manje vremena za sebe i za nas dvoje..."

Otac
foto: Profimedia

Stres roditeljstva je, ističe, nemilosrdan i ponekad ne može podneti ni da bude u blizini svoje ćerke zbog njenog "zanovetanja, cviljenja, plača i drskosti". Iako kaže da se on i supruga oboje trude da budu dobri roditelji i da detetu žele samo najbolje, teško mu u ulozi oca.

"Da je izbor moj, nikad je više ne bih video. Grubo, znam, možda i neoprostivo", piše u objavi. "Nikad je ne bih ostavio ni nekom dao i znam da su moji osećaji nepravedni jer ona nije 'zla' namerno..."

Prisetio se i svog bezbrižnog života od pre nego što je dobio čerku i kako mu nedostaje sloboda koju je imao. "Učinio bih sve da mi se vrati stari život, onaj u kojem smo imali slobodu, bili srećni i uživali u buđenju svakog jutra, i radovili se sedećem danu”, otkrio je.

Brak
foto: Profimedia

“Puno sam pokušavao da promenim svoje osećaje, ne volim da se osećam ovako, nastavio je. “Voleo bih da je želim uz sebe 24 sata dnevno jer ovo nije lep ojećaj i ne očekujem nikakvu simpatiju. Mislim da nikad neću uživati u ulozi roditelja, možda kad ona odraste u bolju osobu i počne više da shvata život ali ovo sada zaista mrzim."

Korisnici na Redditu su brzo podelili svoja razmišljanja o situaciji, a mnogi su ga ohrabrili i da potraži pomoć kako bi mu neko pomogao da se nosi sa takvim osećajima.

"Odrasla sam s majkom koja me nije volela i osećala sam to. Većinu života sam pokušavala da dobijem njeno odobravanje ali ni sa im nisam uspevala. Tek poslednjih nekoliko godina, u svojim dvadesetim, prestala sam da se trudim i emocionalno se izgradila”, napisala je jedna korisnica.

"Deca znaju ako vam se ne sviđaju, čak i ako to pokušavate da sakrijete i pokušavate da im pokažete 'ljubav', oni osete da nešto nije u redu”, dodala je druga.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.