NJIHOVOM VELIČINOM UZNEMIRILA JE SVE GOSTE OKOLO: Bilo je toliko NEPRIJATNO da su je terali na OVO (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/craydrienne

STRAŠNO

NJIHOVOM VELIČINOM UZNEMIRILA JE SVE GOSTE OKOLO: Bilo je toliko NEPRIJATNO da su je terali na OVO (VIDEO)

Edrijan Erhart je sa svojim pratiocima na TikToku podelila iskustvo iz restorana gde je želela da proslavi svoj 38 rođendan.

Objavljeno: 14:17h

Edrijan Erhart iz Britanije podelila je zastrašujuće neprijatno iskustvo koje je doživela u jednom restoranu u kojem je planirala da proslavi rođendan. Naime, zbog velikih grudi bila je upozorena da bi trebalo da pređe za drugi sto jer, kako joj je rečeno, veličinom dekoltea uznemirava ostale goste.

Mnogi će isprva pomisliti da se radi o muškarcu i da je njen dekolte odvlačio pažnju jačeg pola. Međutim, ovde je situacija drugačija.

Kada je ta 38-godišnjakinja skinula šal na rođendanskoj večeri, gospođa za susednim stolom joj je uputila opasku da je njene grudi ometaju i odvlače joj pažnju, te je odmakla sto od Erhartove i tako konobarima jasno stavila do znanja da se u pomenutom lokalu oseća neprijatno.

Edrijan Erhart je nosila dekoltiranu haljinu zbog koje su je mnogi napali

- Nisam čak ni toliko zgodna koliko je ta gospođa hejter - rekla je Edrijan svojim pratiocima.

Mnogi su je podržali nakon što je objavila svoju priču, ističući da drugi imaju problem da se nose s nečijim izgledom.

Mnoge žene su, takođe, stale u odbranu Erhartove rekavši da su se suočavale sa omalovažavanjem zbog izgleda grudi, naročito u mlađim godinama. Jedna korisnica je čak podelila svoje iskustvo da je kao tinejdžerka radila za jednu gospođu koja joj je stalno zamerala da se "neprikladno obukla" jer ima veće grudi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.