OD PARA ZA ČASOVE VOŽNJE, KUPILA SEBI SILIKONE: Ova ZEČICA javno postidela RODITELJE, pa su je se ODREKLI!
Foto: Printscreen/Instagram/jessy.bunny.official

ŽIVA LUTKA!

OD PARA ZA ČASOVE VOŽNJE, KUPILA SEBI SILIKONE: Ova ZEČICA javno postidela RODITELJE, pa su je se ODREKLI!

Džesika (21) ima jedan cilj u životu – da izgleda kao lutka Barbika, a kako bi to postigla već je napravila plastične operacije u vrednosti većoj od 50 hiljada evra. Ali iako je ona sama prezadovoljna svojom drastičnom transformacijom, njena porodica ne deli to oduševljenje pa su je se odrekli.

Objavljeno:

Džesi, koja je na društvenim mrežama poznata kao Džesi Zečica, ispričala je za Miror: “Blokiraju moje pozive. To je tako tužno jer bih volela da sam u kontaktu s porodicom, posebno s bratom, bakom i dedom. Nastavljam da ima šaljem poruke, ali nema odgovora…“

Za svoj ‘Barbi izgled’ Džesika je do sada tri puta povećavala grudi, operisala nos i više puta usne, a ne razume, kaže, zašto se njeni najbliži toliko protive takvoj odluci.

Plejboj
foto: Printscreen/Instagram/jessy.bunny.official

Na društvenim mrežama ona često objavljuje fotografije pre i posle plastičnih operacija i svoj proces transformacije; a dok na onima od pre s kratkom, smeđom kosom i naočarama izgleda ‘prosečno’, na kasnijih joj je fotografijama izgled sve osim tipičan.

Na pitanje oseća li se bolje nakon svih estetskih operacija, otkriva: „Ustati ujutro i osećati se prijatno u sopstvenoj koži je jednostavno divno!“

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram/jessy.bunny.official

Džesika je na kraju sa samo 17 godina napustila roditeljski dom i brzo nakon toga započela svoju fizičku transformaciju, a otkrila je i da je svoju prvu operaciju grudi platila novcem koji je od mame i tate dobila za časove vožnje.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.