PITBUL ŽENI POJEO RUKE, BRUTALNO SU JE RASTRGLA 3 PITBULA: Jeziv prizor razara dušu (FOTO)
Žena, Foto: GoFundme

horor

PITBUL ŽENI POJEO RUKE, BRUTALNO SU JE RASTRGLA 3 PITBULA: Jeziv prizor razara dušu (FOTO)

- Imala je ugrize od vrha glave do stopala, po celom telu. Bio je to jedan od najgorih napada koje sam video u celoj karijeri - rekao je Džefri Hajns iz kancelarije šerifa.

Objavljeno:

Vlasnik tri pitbula koja su napala i rastrgla ženu u Južnoj Karolini, zbog čega je ostala bez ruku, rekao je jednom prilikom policiji da "jednom kada pas oseti krv, nema nazad". On je to rekao pošto su neki od njih podavili piliće, navodi se u svedočenju na preliminarnom saslušanju, navodi NY post.

Džefri Hajns iz kancelarije šerifa otkrio je da su psi vlasnika Džastina Majnora (36) takođe napali nekoga na Badnje veče.

Kajlin Voltman (39) napadnuta je ispred imanja Džastina Majnora, severozapadno do Kolumbije, prošlog meseca, prenosi WYFF 4.

- Imala je ugrize od vrha glave do stopala, po celom telu. Bio je to jedan od najgorih napada koje sam video u celoj karijeri.

Dok su je unosili u ambulantna kola videlo se da je Voltmanova "ostala bez tricepsa i ničega osim kosti na levoj ruci". Jedan farmer video je sam kraj napada, a umalo je i sam napadnut kada je sišao sa traktora da pomogne ženi. Psi su se napokon razbežali kada je čovek ispalio hitac u vazduh da ih zaplaši.

Žena
foto: GoFundme

Odveli 11 pasa, imanje bilo neograđeno

Hajns je svedočio da je Majnorovo imanje navodno bio neograđeno, a da su njegovi brojni psi lutali okolo. Zvaničnici zaduženi za kontrolu životinja prethodno su uhvatili 11 pasa na Majnorovom imanju. On je policiji ispričao da je hteo da uspava pse pošto su mu poubijali piliće govoreći da "jednom kad pas oseti krv, nema nazad", ali je njegova žena mislila da pse mogu da istreniraju. Komšija je ispričao policiji da se plašio da izađe napolje jer mu je Majnor rekao da će psi "ugristi bilo koga".

Majnor je optužen po tri tačke, za posedovanje opasnih životinja koje su napale čoveka, kršenje odredbi o besnilu i dozvoljavanje opasnim životinjama da izađu sa imanja bez korpe ili povoca.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.