BAKI "ISPRED NOSA" OTEO UNUČE! Kamera zabeležila JEZIVO KIDNAPOVANJE! (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen

užas

BAKI "ISPRED NOSA" OTEO UNUČE! Kamera zabeležila JEZIVO KIDNAPOVANJE! (VIDEO)

Sve se dogodilo u vrlo kratkom vremenu

Objavljeno:

Policija hitno apeluje za pomoć u potrazi za nestalom bebom koja je kidnapovana dok je njena baka istovarala namirnice u porodičnoj kući.

Kidnaper je ušao u kalifornijsku kuću u San Hozeu oko 13 časova u ponedeljak 25. aprila i oteo tromesečnog Brendona Kuelara.

Stranac je potom izašao pravo iz kuće u ulici Elm noseći malo dete, koje je bilo obučeno u kombinezon sa dinosaurusima, saopštila je policija San Hozea.

Policija je objavila snimak uličnih kamera na kom se vidi kako osumnjičeni muškarac hoda sa crnom nosiljkom za bebe sa belim ukrasima, prekriven belim ćebetom.

U tvitu, službenici policije su potvrdili da “porodica ne prepoznaje osumnjičenog”.

Policijski narednik Kristijan Kamariljo rekao je da ga je baka čuvala dok je njegova majka bila na poslu, prenosi ABC7.

Dečakov otac je već duže vreme u zatvoru.

Baka se navodno tek vratila kući sa svojim unukom iz kupovine i smestila ga je u spavaću sobu na spratu dok je vadila namirnice iz auta. Sve se izdešavalo u roku od nekoliko minuta.

Govoreći na jučerašnjem brifingu za štampu, Kamariljo je rekao da je za tako kratko vreme, neko ušao u stan i otišao sa bebom.

Policajci su rekli da baka nije videla da neko ulazi u stan ili izlazi sa bebom, a FBI je proveo noć obilazeći oblast i kucajući na vrata kako bi razgovarali sa mogućim svedocima.

Osumnjičeni je opisan kao muškarac koji je nosio crne pantalone, tamnoplavu košulju, sivu bejzbol kapu, sive cipele sa belim rubovima i masku na licu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.