RASKINUO DAN PRE SVADBE! Ostavio joj psa na čuvanje, pa zatekao JEZIV PRIZOR, odjurio kod veterinara, ali... HOROR
Foto: Profimedia

NEMARNOST

RASKINUO DAN PRE SVADBE! Ostavio joj psa na čuvanje, pa zatekao JEZIV PRIZOR, odjurio kod veterinara, ali... HOROR

Bilo mi je žao moje verenice sve dok nije došao doktor i rekao nam da je pas uneo u sebe velike količine alkohola i čokoladnih namirnica - napisao je u objavi.

Objavljeno:

Jedan muškarac je na Redditu otkrio kako je, dan pre venčanja, shvatio da je pogrešio s izborom partnerke, nakon što mu je ona zamalo ubila psa!

- Verenica i ja smo bili zajedno četiri godine, a vereni smo šest meseci. Imam psa mešanca koji ima sedam godina i najbolji je pas na svetu. U subotu je ona imala devojačko veče kod kuće, ja sam otišao kod svojih roditelja, a pas je ostao s njom - napisao je muškarac u objavi. Kako prenosi Mirror, rekao joj je da psa obavezno kad počne zabava zatvori u spavaću sobu, no u pet ujutro je dobio poziv da nešto nije u redu sa psom.

Verenica je bila pijana, no uspeo joj je objasniti da treba da uzme taksi i odvesti psa u veterinarsku kliniku.

- Kada sam stigao tamo izgledala je kao da satima nije prestala plakati, nije mogla ni da govori. Njene dve prijateljice rekle su mi da je pas živ, ali da nije dobro. Bilo mi je žao verenice sve dok nije došao veterinar i rekao da je pas uneo u sebe velike količine alkohola i čokoladnih namirnica - nastavio je.

Kada su stigli kući rekao joj je da spakuje svoje kofere i ode iz njegove kuće i života. Rekao joj je i da venčanja neće biti i da to kaže svojim gostima, a on će svojim, nakon čega se ona samo spakovala i otišla bez reči.

Burma, Prsten, Venčanje, Svadba, Mlada, Mladoženja
foto: Profimedia

Ubrzo nakon toga na telefon su mu počele stizati poruke od njenih sestara, braće, njene majke i prijatelja koji su ga vređali. Pokušao se obratiti i svojoj porodici, no i oni su mu rekli da je preterao.

- Ona mi se gadi i ne mogu je niti pogledati u oči, a kamoli da s njom provedem svoj život. Ona je nemarna i neodgovorna i ne želim da jednog dana naudi našem detetu - zaključio je u svojoj objavi na Redditu gde je i tražio savet od drugih korisnika.

Mnogi korisnici stali su u njegovu obranu, te su mu izrazili podršku.

- Iako sigurno nije ništa loše planirala učiniti, očito donosi loše odluke i ne može joj se verovati - napisao je jedan korisnik.

- Takva nepažnja može nekoga ubiti; što bi ljudi rekli da je učinila istu stvar s detetom? - komentarisao je drugi korisnik.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.