HTELA JE ODE SA ĆERKAMA NA ODMOR, A ONDA SE DESILA STRAŠNA SCENA NA AERODROMU: Ovako NEŠTO NIJE OČEKIVALA, AU!
Rebeka Dikson, Foto: Facebook/Rebecca Dixon

šokantno

HTELA JE ODE SA ĆERKAMA NA ODMOR, A ONDA SE DESILA STRAŠNA SCENA NA AERODROMU: Ovako NEŠTO NIJE OČEKIVALA, AU!

Pošto je izdvojila čak 1.500 funti za aranžman, Rebeka je ostala utučena, naročito zbog toga što je ispoštovala sve propise

Objavljeno:

Otpuštenamajka troje dece, koja je rezervisala putovanje u poslednjem trenutku u Fuerteventuru za toliko željeni odmor, odbijena je na “gejtu” aerodroma nakon što se njena vakcinacija nije pojavila u njenoj aplikaciji Covid-19.

Rebeka Dikson iz britanskog Eštona govorila je o svom potpunom razočaranju nakon što joj je rečeno da neće moći da se ukrca na svoj let na aerodromu u Mančesteru prošlog utorka.

Žena koja i sama radi u bolnici, u brizi za odrasle i socijalnoj zaštiti, rekla je da je među prvima primila vakcinu, kako zbog sopstvenog uverenja, tako i zbog prirode posla, a uredno je primila i ostale doze.

Pod pretpostavkom da će se njen status vakcinacije pojaviti u njenoj aplikaciji za kovid potvrde, samouvereno je rezervisala jednonedeljno putovanje na špansko ostrvo sa dve svoje ćerke, Loti i Elom, kao i njihovom prijateljicom Moli.

Međutim, nakon što je čekala u redu skoro dva sata na pultu za prijavu, naišla je na užasno razočaranje kada joj je rečeno da se njena treća doza nije pojavila u aplikaciji i da nije ispunila uslove za ulazak u Fuerteventuru.

Na sajtu Vlade se navodi da su svi putnici morali da imaju dva uboda da bi putovali u Španiju. Međutim, ako je drugi ubod bio pre više od 270 dana, odrasli moraju da pokažu dokaz i o buster dozi.

Pošto je izdvojila čak 1.500 funti za aranžman, Rebeka je ostala utučena, naročito zbog toga što je ispoštovala sve propise.

– Rezervisali smo odmor u poslednjem trenutku jer smo se nedavno uselili u kuću i u toku je renoviranje. Želela sam da odvedem svoje ćerke da pobegnem od svega da odmorimo malo. Rezervisale smo u nedelju i svi smo bili zaista uzbuđeni što idemo na odmor. Pratila sam sve smernice radeći u zdravstvu, i imala sam čak i buster dozu. Međutim, žena na pultu mi je rekla da nemam i da aplikacija to ne pokazuje – navela je žena, prenosi Manchester evening news.

Rebeka je bila zbunjena saznanjem da aplikacija nije pokazala dodatnu dozu, za koji tvrdi da je dobila pre više od šest meseci.

– Osećam se zaista razočarano jer je negde nešto pošlo po zlu. To vas tera da pomislite koliko bi ljudi mogao da zadesi problem sa aplikacijom i koji pritom plaćaju hiljade za praznike da im se kaže tog dana da ne mogu da putuju. U sekundi nam je propao odmor i doživeli smo veliko razočaranje – zaključila je.

(Espreso / Manchester Evening News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.