PREVARILA JE MUŽA, A ONDA SE ON ZVERSKI OSVETIO: Doveo je 15 MUŠKARACA, ono što su joj URADILI JE PRAVI HOROR
Svađa, Foto: Profimedia

jadna ona

PREVARILA JE MUŽA, A ONDA SE ON ZVERSKI OSVETIO: Doveo je 15 MUŠKARACA, ono što su joj URADILI JE PRAVI HOROR

Suprug je navodno priznao lokalnim medijima da su je on i članovi njegove porodice pretukli zbog njene navodne veze sa drugim muškarcem, koji je bio iz istog sela kao i oni

Objavljeno: 22:04h

Udata žena optužena za navodnu aferu javno je pretučena i primorana da se “uda” za svog ljubavnika u bolesnom činu nasilja prilikom kog je kažnjavana.

Užasna scena odigrala se u indijskom selu Madja Krišnapur u Zapadnom Bengalu prošlog vikenda i žena je hospitalizovana, saopštila je lokalna policija.

Policijski službenik pod-divizije Teliamura (SDPO) Sonačaran Jamatia rekao je novinskoj agenciji “Press Trust of India” da policija radi sve na rasvetljavanju slučaja i da će poslati tim stručnjaka da razgovara sa pretučenom ženom.

Policija još nije primila nijednu pismenu prijavu, ali će se obaviti istraga o navodnom incidentu – naveo je on.

Žena je rekla novinarima da je njen muž organizovao grupu od 15 muškaraca da je pretuku nakon što ju je optužio da ima vanbračnu vezu i počeo da je tuče, nakon čega je izgubila svest.

Njen osumnjičeni ljubavnik je takođe bio fizički maltretiran.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama i koji je u međuvremenu uklonjen, može se videti nesrećna žena okružena seljanima nakon što je došla svesti, a oni je teraju da razmeni venčiće sa svojim navodnim ljubavnikom kao simbol braka, dok su oni zapomagali od udaraca i bolova, prenosi Dejli star.

Suprug je navodno priznao lokalnim medijima da su je on i članovi njegove porodice pretukli zbog njene navodne veze sa drugim muškarcem, koji je bio iz istog sela kao i oni.

– Posle incidenta, odveo sam je u bolnicu Teliamura na lečenje i tamo sam proveo celu noć. Policija je posetila moju rezidenciju – kazao je muž.

Predsedavajuća Barnali Gosvami iz Tripure komisije za žene (TCV) na državnom nivou osudila je navodni incident.

(Espreso / Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.