POLUDELA JE KADA JE VIDELA NA ŠTA JE NJEN DEČKO PRISTAO: Sada ne može da DOĐE SEBI, UNIŠTILA JE SVE 1 POTEZOM
Svađa, Foto: Profimedia

auuu

POLUDELA JE KADA JE VIDELA NA ŠTA JE NJEN DEČKO PRISTAO: Sada ne može da DOĐE SEBI, UNIŠTILA JE SVE 1 POTEZOM

- Istina, ljuta sam i povređena i zato što bi on pre s njima proveo vikend nego sa mnom - zaključila je devojka

Objavljeno:

Moj dečko ima jako dobru prijateljicu koju poznaje od kada su bili deca odrasli su jedno uz drugo i roditelji su im prijatelji, a meni se takođe ona čini kao draga osoba, napisala je jedna anonimna devojka Mirror kolumnistkinji i terapeutkinji Coleen.

Problem je, kaže, u tome što je on na vikend kampovanje na koje ide s njenim dečkom pozvala i jednu svoju prijateljicu; a ideja o njima o istom šatoru joj se nikako ne sviđa.

- Ne želim ispasti bez razloga ljubomorna i posesivna ali potražila sam tu devojku na društvenim mrežama i jako je zgodna - rekla je devojka. Pitala je i da li preteruje, a dodaje i da bi dečko sigurno isto reagovao kad bi ona išla na kampovanje sa dva zgodna prijatelja.

- Istina, ljuta sam i povređena i zato što bi on pre s njima proveo vikend nego sa mnom - zaključila je devojka.

- Ne mislim da ste nerazumni. Njegova prijateljica dovodi još nekog pa zašto ne bi on poveo vas? - pitala je Coleen. Morate mu, dodala je, otvoreno reći da niste srećni zbog toga i pitati ga bi li bio u redu da vi vikend provedete u šatoru s dva tipa; a ako kaže da bi, laže! - zaključila je terapeutkinja.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.