OVOJ MAJCI BOGATAŠI PLAĆAJU 1.200.000 DINARA ZBOG JEDNE RADNJE! Čak su se i supruge uključile, tu je i SNIMAK
Pera Kojot, Foto: Printscreen/Instagram/whatsinababyname

HIT

OVOJ MAJCI BOGATAŠI PLAĆAJU 1.200.000 DINARA ZBOG JEDNE RADNJE! Čak su se i supruge uključile, tu je i SNIMAK

Ona zarađuje mnogo novca na krajnje neobičan način

Objavljeno: 11:16h

Pera Kojot je decenijama bio neprikosnoveni suvi genije, ali Amerikanka Tejlor Hampfri (33) je uspela da ga nadmaši, i to u stvarnom životu.

Naime, Tejlor zarađuje mnogo para pomažući bogatašima da odaberu ime za svoju decu!

Da, dobro ste pročitali, a ona je samo u 2020. zaradila oko 140.000 evra predlažući imena dece, a njena “tarifa” ide i do 10.000 evra… za jedno ime.

– Ako pogledate najpopularnija imena za bebe, to je tako izdajnički znak naših kulturnih vrednosti i težnji – izjavila je Tejlor.

Ona sebe opisuje kao “strastvenu književnicu i pripovedačicu” koja je vešta u brendiranju, marketingu i društvenim medijima.

Tejlor priznaje da je oduvek bila opsednuta imenima za bebe i da je konačno pronašla svoj pravi poziv kada je 2015. osnovala firmu “What’s In a Baby Name”.

U zavisnosti od toga koliko budući roditelji plaćaju, njene usluge se kreću od telefonskog poziva i popisa imena po narudžbi do genealoške istrage s ciljem da se otkriju stara porodična imena.

Na primer, Tejlor je nedavno odabrala ime za bebu Parks za roditelje koji su se prvi put poljubili u gradu po imenu Parker.

U međuvremenu, ona je takođe savetovala zabrinutu majku koja je razmišljala o promeni imena svoje ćerke – Isla – jer ga svi stalno pogrešno izgovaraju. Tejlor je honorar zaradila tako što je mamu ubedila da se ipak drži originalnog škotskog imena.

Ona napominje da joj se često obraćaju roditelji koji dobijaju treće ili četvrto dete i očito su ostali bez ideja za imena.

Tejlor je savjetovala mamu koja čeka treću bebu i treba joj ime koje bi bilo u skladu s imenima njena dva starija sina, Emeta i Milera.

Kao najbolje izbore, Tejlor je ponudila imena Grejdi, Vajlon, Vilson i Flečer.

Iako će mnogima biti neshvatljiva činjenica da neko plaća da bi mu drugi smislili ime za dete, Tejlor kaže da ti ljudi nisu lenji, već da su jednostavno anksiozni perfekcionisti.

Kažu da je dobra ideja ključna da biste zaradili novac, a Tejlor je odličan primer.

I pre nego što kažete da bi svako mogao da radi isto što i ona, odgovorite na pitanje: Pa, što se vi niste setili da ovako zarađujete za život?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.