MUŠKARAC JOJ DAO PIĆE U KLUBU, A ONDA JE ZAVRŠILA U HITNOJ: Sa telom joj se dešavalo nešto potpuno JEZIVO (VIDEO)
Mili Taplin, Foto: Printscreen/Facebook

užas

MUŠKARAC JOJ DAO PIĆE U KLUBU, A ONDA JE ZAVRŠILA U HITNOJ: Sa telom joj se dešavalo nešto potpuno JEZIVO (VIDEO)

Zbog ovoga su nas još od malih nogu učili da ne uzimamo stvari od finih ali nepoznatih ljudi, pogotovo ne u noćnom klubu

Objavljeno: 14:22h

Mili Taplin (18), iz istočne Engleske, družila se sa prijateljima u noćnom klubu kada joj je prišao muškarac i ponudio da je časti pićem. Ona je prihvatila ponudu i uzela čašu koju joj je pružio, nakon nekoliko gutljaja rekla je da joj se ne sviđa jer je prejako.

Prošlo je nekoliko minuta i Mili se slošilo. Znala je da nije pijana i da je u pitanju nešto drugo. Uskoro više nije mogla da vidi lepo, hoda ili govori.

- Nisam osećala ruke, znala sam da nešto nije u redu. Pokušala sam da govorim, ali nisam mogla da izgovorim ni jednu rečenicu, samo sam nešto mrmljala - rekla je za lokalnu televiziju.

Prijatelji su brzo pozvali njenu stariju sestru, koja ju je odvela na hitnu, a tamo je stigla i njena majka koja je snimila ćerku u ovom stanju. Uznemiravajući video snimak na kojem se vidi kako Mili grči celo telo, majka je objavila na Fejsbuku kako bi upozorila druge roditelje na nove potencijalne opasnosti u klubovima.

- Gledala sam je i razmišljala su joj dali, nikad nisam videla ništa slično. Sva je bila u grču - rekla je majka i dodala da su lekari posumnjali na koktel lekova - za paralizu i za nesvesticu.

Na sreću, devojčica se oporavila od svega, a ceo slučaj je prijavljen policiji kao i noćnom klubu gde se sve to dogodilo, prenosi "UNILAD".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.