PUSTILA GA JE U SVOJ DOM, NE SLUTEĆI ŠTA ĆE SE DESITI: Radio joj je to pred njenom DECOM, UŽAS
Džon Vud, Foto: Instagram/Liverpool echo

jezivo

PUSTILA GA JE U SVOJ DOM, NE SLUTEĆI ŠTA ĆE SE DESITI: Radio joj je to pred njenom DECOM, UŽAS

Keli, čije su ime britanski mediji promenili da bi se zaštitio njen identitet, napisala je poražavajuću izjavu uoči izricanja presude Džonu Vudu – svom bivšem partneru i čoveku koji joj je umalo uništio život, prenosi Liverpul Eho.

Objavljeno:

Žena koju je zli s*ksualni predator više puta silovao, hrabro je progovorila ispričavši o apsolutnom strahu koji je osećala dok je napadnuta u sopstvenom krevetu dok su njena deca ležala “samo nekoliko koraka dalje”.

Keli, čije su ime britanski mediji promenili da bi se zaštitio njen identitet, napisala je poražavajuću izjavu uoči izricanja presude Džonu Vudu – svom bivšem partneru i čoveku koji joj je umalo uništio život, prenosi Liverpul Eho.

Žrtva iz Liverpula rekla je da se “smrzla od potpunog straha” kada ju je Vuds napao i da joj je “ukrao deo koji joj nikada neće vratiti”.

Vud (38) je prethodnih dana osuđen na šest godina zatvora na Visokom sudu Škotske zbog silovanja Keli i još jedne žene iz Glazgova. Takođe će biti doživotno upisan u registar s*ksualnih prestupnika.

Sud je čuo da se par sreo na konferenciji kada je Vud živeo u Glazgovu, i da se nakon nekog vremena ćaskanja na mreži preselio u Mersisajd da živi sa njom. Međutim, Keli je nesvesno pozvala s*ksualnog predatora u svoj dom.

– Poslednji put kada sam videla Džona Vuda, silovao me je i u tom trenutku je ukrao deo mene koji nikada neću vratiti. Prethodni put kada me je Džon silovao nikad nisam razumela zašto. Bila sam uslovljena da mislim da silovanje praktikuju samo stranci, i naivno sam verovao da se to obično dešavalo pijanim ženama u noćnim izlascima. Sada znam da je ipak drugačije – napisala je Keli.

Džon Vud
foto: Instagram/Liverpool echo

Ona je opisala kako je bila u svom krevetu i tonula u san kada je Vud došao pored nje i “uzeo je” bez pitanja.

– Govorila sam više puta da neću, ali nije me slušao. Odgurnula sam ga i pokušala da zaspim, ali on je nastavio. Nikada neću zaboraviti apsolutni strah koji sam osetila kada sam shvatila šta će da uradi. Nije imao pravo to da radi iako sam bila u donjem vešu, ali nisam htela s*ks. Ipak je to uradio. Moja deca su ležala samo nekoliko koraka dalje. Ukočila sam se od potpunog straha. I dalje osećam taj strah svaki dan, ne mogu da ga opišem. Duboko je ukorenjen u meni i čini se da prodire u svako područje mog života – kazala je Britanka.

Keli je prijavila Vuda policiji nakon tog incidenta, za koji je rekla da je zadobila povrede na genitalijama. Uticaj silovanja bio je oštar, a njeno mentalno zdravlje se pogoršalo do te mere da su se njeni roditelji preselili kod nje.

Keli je na kraju otkrila da nije moguće da nastavi svoj posao, koji je nekada volela, i dijagnostikovan joj je složeni posttraumatski stresni poremećaj (PTSP).

– Osećala sam se kao da mi se ceo svet razbio, osećala sam se kao da sam ubijena i nisam mogla da napustim mesto zločina. Nisam mogla da spavam, i jedva sam funkcionisala – navela je žena.

(Espreso/Manchester Evening News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.