POKAZALA KAKO SE REŠAVA NAPORNIH UDVARAČA, PA IZAZVALA ŽESTOKE KOMENTARE: "Ne govorim im NE" (VIDEO)
Žena, Foto: Profimedia

ORIGINALNO

POKAZALA KAKO SE REŠAVA NAPORNIH UDVARAČA, PA IZAZVALA ŽESTOKE KOMENTARE: "Ne govorim im NE" (VIDEO)

Reklo bi se da su njene metode vrlo delotvorne i popularne, budući da su neki od videa pregledani i više od pet miliona puta.

Objavljeno:

Sa navalentnim ljudima nije lako nositi se i to, nažalost, najbolje znaju osobe ženskog pola. Postavljanje granica nekada nije dovoljno, jer ih mnogi ruše i ne poštuju. Jedna devojka pronašla je način kako da se odbrani od nepoželjnih "udvarača" i to podelila sa ostatkom sveta.

Reklo bi se da su njene metode vrlo delotvorne i popularne, budući da su neki od videa pregledani i više od pet miliona puta.

- Samo da bih pokazala sa čim se susrećem svakodnevno, počela sam sve da snimam. Ovim želim i da vam dokažem da, ukoliko ih izbezumite, ostaviće vas na miru. Moja filozofija je da, ako mi je neprijatno da razgovaram sa njima, potrudiću se da zažale što su mi se uopšte obratili - kaže Kiti u jednom od videa.

U jednom od slučajeva jedan čovek joj se obratio i pitao da li može da joj da svoj broj, ali ona je imala spreman odgovor.

- Ne želiš da mi daš svoj broj, jer svako koga upišem u telefon je na meti kradljivaca organa. U opasnosti si da neko protiv tvoje volje uzme tvoje organe i proda ih - odgovorila je Kiti, posle čega je navalentni mladić samo produžio dalje.

@caffinatedkitti I keep seeing comments to stay safe. Bold of y’all to assume I’m the one who needs to be cautious on who I speak to #outcreepthecreeper #fyp #women #streetharassment #comeback #WomenOwnedBusiness ♬ Ovaries of Steel - Kitti

Na drugom snimku joj se obraća dostavljač hrane, koji je, tvrdi Kiti, barem deset godina stariji od nje, a sa njom je želeo druženje.

- Drugi ljudi ne žele da se druže sa mnom, jer volim da kopam po stvarima mrtvih i da ih sečem - imala je spreman odgovor i za njega ova devojka.

Kiti
foto: Printscreen/ Instagram/caffinated_kitti

Kako kaže Kiti, neprimerene komentare muškaraca je počela da dobija još kad je imala samo 10 godina. Svoje metode je usavršila i kaže da su muškarci mahom zbunjeni i uglavnom odlaze.

- Mi žene nemamo luksuz da samo kažemo "ne" i da muškarci to uvaže. Nažalost, uvek moramo da navedemo i razlog zašto je "ne", zašto ne želimo sa nekim da komuniciramo, izađemo, zašto nekome ne želimo da damo broj telefona.

Zato ja imam uvek spreman odgovor za koji znam da će ih odbiti - kaže Kiti koja se nada da će svojim video snimcima ohrabriti žene da ne trpe neželjene interakcije.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.