PLEJBOJ ZEČICA DO DETALJA OPISALA SILOVANJE OD STRANE HJU HEFNERA, UŽASNO JE: "Bio je u meni kad sam se probudila"
Hju Hefner i zečice, Foto: Profimedia

STRAŠNO

PLEJBOJ ZEČICA DO DETALJA OPISALA SILOVANJE OD STRANE HJU HEFNERA, UŽASNO JE: "Bio je u meni kad sam se probudila"

Audrey Huskey ispričala je kako je 1994. bila u Los Angelesu dva dana na probnim snimanjima Playboya, a u početku se osećala "sigurno" u blizini Hefnera, koji je umro 2017., piše Daily Mail

Objavljeno: 11:25h

Još jedna žena optužila je Hugha Hefnera za silovanje, navodeći da ju je pokojni šef Playboya pozvao u svoju spavaću sobu kako bi pregledali njene fotografije, a zatim je spustio hlače i silovao je.

Audrey Huskey ispričala je kako je 1994. bila u Los Angelesu dva dana na probnim snimanjima Playboya, a u početku se osećala "sigurno" u blizini Hefnera, koji je umro 2017., piše Daily Mail.

No, na kraju prvog dana snimanja, kako kaže, Hefner ju je pozvao u svoju spavaću sobu pod krinkom da razgovara o fotografijama - i pre nego što je ona to shvatila, silovao ju je.

Huskey je poslednja žena koja je optužila Hefnera za zlostavljanje ili nedolično ponašanje, a nije prva koja je rekla da ju je silovao. Huskey je objasnila kako se upustila u Playboy kako bi ispunila svoje manekenske snove, šaljući svoje fotografije timu kada je imala samo 18 godina.

Godine 1994. pozvana je u Los Angeles kako bi odsela u gostinjskoj kući u vili Playboy i snimala probne fotografije za časopis. U početku se, kako je rekla, osećala sigurno kad je upoznala Hefnera. "U to je vreme bio u braku s Kimberley Conrad. Pročitala sam u jednom članku da je imao mnogo žena, ali je kroz svoje brakove uvek bio veran", prisetila se.

Mislila je: 'Ovo je moja prilika da izgradim karijeru'

1 / 9 Foto: Profimedia

Ali Conrad nije bila tamo kad je Huskey došla. Ispričala je da ju je nakon prvog dana snimanja Hefner pozvao u svoju spavaću sobu kako bi pregledali fotografije od tog dana. "Sedela sam na dnu stepenica i odlučivala trebam li ići gore ili ne", prisetila se. "Ali onda sam pomislila, živiš samo jednom. Ovo je moja prilika. Ovo je moja prilika da uspostavim veze i izađem tamo i izgradim svoju karijeru.

Nisam mislila da će se nešto dogoditi. Hefner mi je pokazao moje slike. Bile su kod vrata. Odmah me otpratio do kreveta, a ja sam sela. Bio je desno od mene, i izvukao je džoint te ga zapalio. Ja sam odjednom izgubila moć govora. Onda je spustio hlače i… Smrznula sam se. Popeo se na mene, a ja sam se samo ukočila", prisetila se.

Na pitanje je li Hugh Hefner s njom imao polni odnos bez njenog pristanka, Huskey je odgovorila potvrdno.

"Da, je. Nisam ništa rekla. Nisam mu dala dopuštenje. Šta sam trebala napraviti? Da sam rekla ne, bi li stao? Ne znam. Ležala sam tamo i kad je završio, otpratio me do kuće za goste. Nisam znala što da mislim te noći. Samo sam plakala. Sledeći dan sam imala snimanje, no nisam se mogla pomeriti.. Nisam ustala iz kreveta. Nisam otišla", rekla je.

Huskey nikome nije rekla što se dogodilo. "Nisam znala što da mislim. Bila sam prestrašena. Mislila sam da ću upasti u nevolje - to je njegova kuća, njegova moć, njegovo poduzeće, pa moram samo začepiti usta i otići kući. Ali jesam. A onda sam dobila pismo poštom. Bilo je to pismo o otkazu", rekla je. Njene fotografije se nikada nisu pojavile u časopisu.

Nikome nije prijavila silovanje

Kasnije ju je, kako je rekla, nazvala Hefnerova supruga Conrad i rekla da je čula da je Huskey bila u njegovoj spavaćoj sobi. Pitala je je li Huskey otišla "dobrovoljno" ili "je pozvao''. "Naravno da me pozvao, ali ja joj to nisam rekla", rekla je. "Nisam ga htela uvući u nevolje", rekla je. "To je tako ludo. Nije ga bilo briga ni za mene ni za ono šta mi se dogodilo, a ja sam ga štitila."

Nakon posete LA-u, Huskey je rekla da nikada više nije videla Hefnera.

"To je bilo to. Bila sam bačena, a ja sam ćutala. To te menja, posebno način na koji dopuštaš muškarcima da se prema tebi odnose seksualno. I trebalo mi je dosta vremena da sve shvatim."

Još optužbi

Huskey je pripisala zasluge Sondri Theodore, Hefnerovoj devojci od 1976. do 1981., što ju je nadahnula da istupi. Kad je čula da će Theordore učestvovati u dokumentarcu, odlučila je doći - i progovoriti. "Slomio me kao što bi slomio konja", rekla je.

Stefan Tetenbaum, Hefnerov sobar od 1978. do 1981., tvrdio je da je jednom vidio Hefnera kako analno siluje prijateljicu Dorothy Stratten, koju će njen muž ubiti u 20-oj godini.

U međuvremenu, Susie Krabacher, tada poznata kao Susie Scott, u jednoj je epizodi rekla da joj je Hefner jednom dao tabletu da je "umiri", a ona se probudila s njim u sebi.

"U početku mislite da vam neko daje Tylenol ili Advil. A onda sam pomislila, OK, što sam upravo uzela? Nisam ni pitala."

A&E u saopštenju napominje da "velika većina navoda nije bila predmet krivičnih istraga ili optužbi, te ne predstavljaju dokaz krivice."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.