PITAO JE DA SPREME VEČERU ZAJEDNO, A ONDA NAPRAVIO HAOS: Kada joj je ZABRANIO OVO, odmah se ODLUČILA NA 1 POTEZ
Svađa, Foto: Profimedia

BEZOBRAZLUK

PITAO JE DA SPREME VEČERU ZAJEDNO, A ONDA NAPRAVIO HAOS: Kada joj je ZABRANIO OVO, odmah se ODLUČILA NA 1 POTEZ

"Usput, podseti me da ti spremim nešto hrane kako bi i ti mogla da jedeš"

Objavljeno:

Kada ste u relativno novoj vezi, može biti teško shvatiti koje su namere i očekivanja druge osobe kada je reč o sastancima. No, jedna žena na Redditu ostala je posebno zbunjena nakon što je provela noć s muškarcem s kojim je izlazila poslednjih godinu dana, a koji ju je sledeći dan upitao želi li "zajedno skuvati lep obrok".

I premda bi to moglo zvučati kao dobra ideja za sastanak, kako prenosi Mirror, postojao je jedan veliki problem - samo je želeo da ona kuva s njim, a nije nameravao da dopusti da ostane da zapravo jede hranu koju su oni skuvali.

U svojoj objavi žena je objasnila: "Juče sam se našla s dečkom s kojim sam izlazila poslednjih godinu dana. Tokom sastanka bilo je nekih trzavica, ali smo na kraju razgovarali. Spavala sam kod njega jer živimo u različitim gradovima, a sutradan me pitao želim li s njim pripremiti ručak. Ovo je nešto što volimo raditi zajedno iz zabave. Mislim da je to predložio jer zna da volim da kuvami provodim vreme s njim. Lepa ideja, bila sam jako uzbuđena što ću provesti neko vreme zajedno kuvajući jer smo oboje gurmani".

Prvo su otišli u prodavnicu te kupili namirnice za neki 4-satni recept koji će napraviti, a kada su prolazili pored prolaza s povrćem, on iznenada spomene: "Usput, podseti me da ti spremim nešto hrane kako bi i ti mogla da jedeš"

Žena je tada otkrila da je njen dečko zapravo imao neke prijatelje koji će doći na večeru koji će jesti hranu s njim, a on joj nije planirao dopustiti da ostane da jede s njima. A kad je bila uzrujana tom idejom, njen se dečko jako iznervirao i okrivio ju što "iznosi pretpostavke" o njihovim planovima za večeru.

"Utihnula sam i uzrujala se jer sam se veselila što ću provesti neko kvalitetno vreme s njim jedući odličnu hranu i nadoknađujući ne tako zabavan sastanak veče pre. Bio je jako iziritiran na mene što sam 'pretpostavljala da ću ostati na večeri'. Nikad me nije zamolio da ostanem na večeri: samo me zamolio da skuvam večeru s njim i zaboravio je spomenuti da ne mogu ostati”, otkrila je.

Žena je objasnila da na kraju nije skuvala večeru sa svojim dečkom, a komentari na objavu na Redditu rekli su da je postupila ispravnu stvar što se udaljila od situacije. "Bez obzira na vrstu odnosa koji imate s njim, pretpostavili ste ono što bi 99,99 posto ljudi pretpostavilo u toj situaciji: da ćete kuvati obrok kako biste zajedno podelili večeru", komentarisala je jedna korisnica.

"Ludo je što on misli da bi to bila pogrešna pretpostavka s tvoje strane. Naravno da si pretpostavila da ćeš jesti s njim jer je to normalan razvoj takve situacije. Tako mi je drago što nisi kuvala za njegove prijatelje", dodala je druga.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.