NIKO NE MOŽE DA VERUJE DA JE MUŽU DOPUSTILA OVO: Pustila ga je da je ošiša, a onda HOROR
Frizura, Foto: Printskrin/TikTok@kate_rorison

NEVEROVATNO

NIKO NE MOŽE DA VERUJE DA JE MUŽU DOPUSTILA OVO: Pustila ga je da je ošiša, a onda HOROR

Ona nije bila uopšte impresionirana njegovim veštinama i trudom

Objavljeno:

Svi su barem jednom u životu imali lošu frizuru. Bilo da je reč o dečijoj igri koja je rezultirala krivim šiškama, tinejdžerskom buntu ili jednostavno lošem izboru frizera, činjenica je da se svako našao nekada u takvoj situaciji.

Jedna žena pokazala je u videu na društvenoj mreži TikTok frizuru koju joj je muž napravio, jer nimalo nije bila impresionirana njegovim trudom. Muževljev pokušaj rezultovao je "šerpa" frizurom.

Kejt Rorison je objavila video u kome je pokazala frizuru ili barem pokušaj iste, a "majstor" je bio njen suprug. I sama je njegovo delo nazvala katastrofom, a kako kaže, na taj korak se odlučila 2020. godine, kada su saloni, usled epidemije korona virusa, bili zatvoreni.

Ona nije bila uopšte impresionirana njegovim veštinama i trudom, jer je dobila frizuru identičnu onima koje su se pojavljivale u kultnoj seriji "Crna guja"

- Sedela sam tako i razmišljala o frizuri koju mi je suprug napravio u izolaciji - napisala je ona, dok se kao audio čuje rečenica: "Tako je loša da bih je ocenila nulom, ali pošto to nije moguće, daću jedinicu".

- Na fotografiji sam nasmejana, ali je ubrzo posle toga usledila drama - objasnila je ona u jednom od komentara ispod ovog video zapisa.

- Pomislila sam da je tajno bio ljut na mene - dodala je.

Video je dostigao više od 50.000 pregleda i mnoge je zabavio. Ipak, izdvojili su se komentari nekih žena koje su istakle da se nikada ne bi usudile na ovakav korak.

(Espreso/Ona.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.