SVADBA SE PRETVORILA U KRVAVI PIR: Ono ŠTO JE ĆERKA URADILA MAJCI je BRUTALNO, usledio je HOROR
Svadba, Foto: Profimedia

auuuu

SVADBA SE PRETVORILA U KRVAVI PIR: Ono ŠTO JE ĆERKA URADILA MAJCI je BRUTALNO, usledio je HOROR

Krvavo venčanje je organizovano u mestu Batgejt, a nakon incidenta mladina majka je rekla da je strahovala za svoj život

Objavljeno:

Mlada i mladoženja iz Škotske su morali da provedu bračnu noć iza rešetaka zajedno sa kumom zbog masovne tuče koja je izbila na svadbi.

Prema izveštajima, tuča je izbila nakon što je mlada Kler Gudbrand (26) napala svoju majku Čeri-En Lindzi, i to sa štiklama, prenosi San. Mladoženja Imon Gudbrend (33) i njegov brat Kiren (37), koji su se uključili u tuču, uhapšeni su zbog napada na Lindzinog partnera, koji je navodno teško povređen.

Krvavo venčanje je organizovano u mestu Batgejt, a nakon incidenta mladina majka je rekla da je strahovala za svoj život.

– Kler me je vukla za kosu oko dva metra i udarala me cipelom. Zatim me je zgrabila i krenula da me guši. Nisam mogla da dišem. Mislila sam da ću umreti – rekla je Linzi za San.

Prepričavajući haos, ona je kazala da je tuča izbila posle ponoći nakon što je pozvala taksi.

– Dejvid, moj partner, je ostao iza i vratili smo se da ga pokupimo. Sledeće što sam mogla da vidim bilo je kako pada na zemlju. Ivon (porodična prijateljica) je pokušala da ih skine sa Dejvida dok je pričala kako pokušavaju da mu iskopaju oko. Otišla sam da pokušam da skinem Kirana sa Dejvida, ali onda me je Kler zgrabila za gušu – ispričala je ona.

Mladoj, mladoženji i kumu stavljene su lisice na ruke i proveli su noć iza rešeteka pre nego što su se pojavili na sudu sledećeg ponedeljka.

Kler je priznala da je držala majku za kosu, udarala je pesnicama i šutirala po glavi i telu.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.