BLIZNAKINJE OPISALE SE*S SA HEFNEROM: "Povlačio nam je glave DOLE do P*****, desilo se OVO (FOTO)
Hju Hefner i zečice, Foto: Profimedia

užas

BLIZNAKINJE OPISALE SE*S SA HEFNEROM: "Povlačio nam je glave DOLE do P*****, desilo se OVO (FOTO)

Bliznakinje Kristina i Karissa Shannon imale su samo 19 godina kada su se uselile u Playboy vilu Hugh Hefnera

Objavljeno: 13:38h

Bliznakinje i bivše Playboyeve zečice koje su bile deo reality emisije 'Girsl Next Door' koju je započeo Hugh Hefner, Karissa i Kristina Shannon, progovorile su o seksualnim odnosima s Hefnerom, navodeći da im je dijagnostifikovana klamidija i PTSP kao rezultat 18-mesečne veze s osnivačem Playboya.

Sestre su u Playboy vilu uselile s 19 godina.

"Playboyeve bliznakinje" Karissa i Kristina bile su dve poslednje devojke Hugha Hefnera. Trinaest godina nakon završetka njihove 18-mesečne veze, koja je zabeležena za E!-ovu reality seriju "The Girls Next Door", sestre priznaju da to nije bio sjajan period.

"To nam je bio posao", rekla je Karissa u ponedeljak naveče u epizodi A&E-ovog dokumentarnog serijala "Tajne Playboya".

"Pronašla sam kliniku u LA-u. Naterala sam Hefovo osiguranje da nas ostavi u trgovačkom centru, pretvarajući se da idemo u kupovinu, a zatim nazvala svog prijatelja da nas pokupi. Uspeli smo to zadržati u tajnosti", ispričala je Karissina sestra bliznakinja koja je uz Karissu bila celo vreme...

Tokom ovonedeljne epizode, sestre su detaljno opisale loše strane njihove afere s Hefnerom, a to je uključivalo otuđenost i zlostavljanje koje su osećale od svog puno starijeg dečka, kao i emocionalnu bol koju su morale prolaziti kao rezultat seksualnog dogovora, za koji kažu da im još uvek otežava "emocionalno povezivanje" s drugima, prenosi People.

1 / 8 Foto: Profimedia

Blizanakinje Shannon imale su 18 godina kada su upoznale Hefnera, tada 83-godišnjaka. Odgajala ih je baka u Clearwateru na Floridi, a radile su u restoranu u stilu Hootersa kada su skautirane za probno snimanje za Playboy.

Njihove fotografije odmah su privukle pažnju Hefnera i njegove tadašnje devojke Holly Madison, koja je nadzirala i vodila sve vezano za Playboy.

Karissa Shannon pozvana je sa svojom sestrom blizanakinjom Kristinom da dođe živeti u zloglasnoj vili. Bivša zečica ispričala je mnoge intrigantne scene koje je doživela s Hefnerom, a nosila je i njegovo dete kada joj je bilo samo 19 godina...

Iako sestre nisu pobedile na takmičenju, 2009. proglašene su Playmates curama te su primile pismo od Hefnera u kojem ih je pozvao da se usele u Playboy Mansion i da žive s njim.

Devojke tvrde da tada nisu shvatale da ta pozivnica toliko toga skriva. "Ne misliš da 80-godišnji muškarac spava sa svim ovim ženama", rekla je Karissa. Nekoliko meseci nakon što su se preselile u Los Angeles, bliznakinje su proslavile 19. rođendan. "To je bila noć kada smo sve shvatile", rekla je Karissa, a Kristina je dovršila rečenicu: "U šta smo upale."

Hefner ih je pozvao u sobi i dao im 'tabletu za živce'

Prema rečima bliznakinja, Kendra Wilkinson (još jedna bivša zvezda Girls Next Door) pozvala ih je da puše marihuanu u Hefnerovoj spavaćoj sobi, ali kada su sestre stigle tamo, Wilkinson i Madison su ih ignorisale.

Premda je i sam Hefner delovao "super nervozno", povukao je poznati potez i ponudio sestrama, koje su već pile uprkos tome što su bile maloletne, tabletu za "olakšanje njihovih živaca", ispričale su.

Karissa je priznala kako je slučajno saznala da je trudna nakon što je išla na analizu krvi pre planiranog povećanja grudi koje joj je platio Hefner 2009. godine.

Hju Hefner
foto: Profimedia

"Odmah smo bile najpijanije ikada", rekla je Karissa koja je još ispričala da je Hefner počeo povlačiti njihove glave prema dole, sve do svog penisa kako bi mu pružile oralni seks.

Kristina je rekla: "Nikad pre nismo zajedno radili trojku, nikada to nismo htele", te je napomenula: "Uostalom, tog dana napunile smo 19. To nikada nećemo zaboraviti."

Nastavila je: "Nije ni završio. Zamislite samo kako se njegova stara ruka nekako trese dok vam dodiruje grudi. Kao da imate seks sa svojim dedom. I on je smo ležao, posmatrajući nas i govoreći "volite me ", rekle su bliznakinje koje su jedva dočekale da Hefner tu noć zaspe.

"Potrčale smo niz hodnik do slobodne spavaće sobe u kojoj smo boravile. Išle smo pod tuš. Nakon te noći više se nisam osećala kao da je ovo moje telo. Osećala sam se iskorišteno, zgroženo."

Sestre sada planiraju tužiti Playboy zbog emocionalne patnje i trauma. "Bili smo Playmates, zaposlene, a sve se događalo u vili, pa želimo krenuti protiv njih. Govorimo jer želimo da ljudi znaju ko je on zapravo bio i šta se događalo iza zatvorenih vrata", rekla je Karissa koja je s Hefnerom zatrudnela s 19 godina i u tajnosti otišla na pobačaj.

"Obe smo rekle, on ide ravno u pakao", dodale su sestre. Kako su meseci odmicali, bliznakinje su prepoznale da Hefnerov ritual "zavođenja" radi kao sat - kad je sat otkucao ponoć, on bi sve žene u svojoj kući pozvao u svoju spavaću sobu. Stoga su rekle da su razvile naviku da svoju anksioznost zbog seksualnih odnosa te noći, umire alkoholom.

Na kraju ih je sustigao stil života u Mansionu. "U jednom trenutku se pojavila polno prenosiva bolest", tvrdi Kristina. "Uhvatili smo klamidiju. Sećam se da sam otišla do Mary O'Connor i ona je rekla da se to događa kad si seksualno aktivan.

Bliznakinje su se zaklele da "se više nikada neće seksati s Hefom". Ali Hefner im je na kraju dao ultimatum te im poručio: "Ako ga volimo i želimo biti njegove devojke, onda moramo imati seksualne odnose s njim", kaže Karissa.

Problem je što Hef ne voli koristiti zaštitu, rekla je Kristina.

"On ima toliku moć. Kao da si u kultu", rekla je Kristina. "Izgubiš sebe jer si tamo, sva ta nevinost je izgubljena. Teško je, kao da si u zatvoru i neko te lomi u samici. Jednostavno si slomljen." Karissa je rekla: "Mislim da taj deo nikada neće nestati, onaj deo nas koji je uzet."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.