STRIPTIZETA OTKRILA KAKO ZARAĐUJE SILNE PARE: "Svaka radi OVO U KLUBU ako želi NOVAC"
Pamela Karmen, Foto: Printscreen/Youtube

ogolila dušu

STRIPTIZETA OTKRILA KAKO ZARAĐUJE SILNE PARE: "Svaka radi OVO U KLUBU ako želi NOVAC"

Uopšte nije toliko sjajna situacija

Objavljeno: 11:12h

Pamela Karmen (20) striptizeta iz Kentakija u intervjuu za "Daily Mail" objasnila je koliko je zapravo njen posao težak, a iako je možda uobičajeno videti egzotične plesačica naTikToku kako drže hrpe novca, može da bude prilično teško da se zaradi tolika plata.

"Definitivno nije ni približno tako lako da zaradim novac kao što se čini na TikToku. Nekad zaradim 50 evra, a nekada po par hiljada, a nekada mi se desi i da odem kući bez para jer dugujem klubu. To nije lak posao i novac i nikad ne znate sa koliko ćete para da izađete iz kluba", rekla je Pamela.

Iako Pamela voli posao koji radi, želi da druge žene budu svesne u šta se upuštaju.

"Morate redovno da radite kasno uveče ako želite više novca i zavisno o tome u kom striptiz klubu radite, neki klijenti mogu da budu stvarno bogati", komentarisala je striptizeta.

Striptizeta
foto: Profimedia

Pamela je podelila svoje najbolje savete ženama koje počinju da rade u toj industriji te im pomogla kako da se najbolje zaštite u tom poslu.

"Saveti koje mogu da podelim sa plesačicama, koje su nove u industriji, jesu da nikad ne nose losion ili dečje ulje jer to može uzrokovati povrede na sceni i na šipki jer mogu da padnu i okliznu se", objasnila je.

"Nemojte da vas bude sramota i nikada nemojte da mislite o klijentima kao da su kupci, uvek znajte da imate kontrolu i kada kažete ne, to znači ne. Tvoje telo, tvoja pravila. Pobrinite se da imate dobre potpetice, po mogućnosti kožne za držanje šipke", rekla je 20-godišnja striptizeta.

Pamela takođe želi da pomogne da se rešimo zablude da žene koje se skidaju nisu sigurne u sebe. Zapravo, Pamela kaže da je to često potpuno suprotno.

Striptizeta
foto: Profimedia

"Ples mi je pomogao da steknem samopouzdanje. Još jedna zabluda je da striptizete žele muškarce koji dolaze u klubove. Klijenti nas ne privlače, mi smo tu samo zbog posla. Dobijemo svoj novac i idemo kući kao i svaki drugi radnik na svakom drugom poslu. Nadam se da će zbog ovih mojih reči plesačice koji preterano uzdižu ovaj posao stvarno shvatiti da moraju da prestanu sa tim. To nije glamurozan posao, ali mi je definitivno promenio život na bolje", zaključila je Pamela.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.