PLANIRAO DA ODE U PENZIJU, A ONDA GA ŽENA DOKRAJČILA: Ono što mu je URADILA PAMTIĆE CELOG ŽIVOTA
Ljubav, Foto: Profimedia

strašno

PLANIRAO DA ODE U PENZIJU, A ONDA GA ŽENA DOKRAJČILA: Ono što mu je URADILA PAMTIĆE CELOG ŽIVOTA

To me slomilo, pogotovo jer je ona jedina žena s kojom sam ikada bio; oboje imamo 60 godina, a upoznali smo se još u školi...", napisao je anonimni muškarac

Objavljeno:

Muškarac koji je planirao da ode u penziju, radovao se jer je želeo da provede mirnu starost sa svojom ženom.

On je anonimno podelio svoju muku, obraćajući se psihoterapeutkinji, koja radi za magazin "The Sun".

1 / 4 Foto: Profimedia

"Nakon što smo pune 43 godine proveli zajedno, supruga me napustila zbog muškarca kojeg je upoznala preko Interneta. To me slomilo, pogotovo jer je ona jedina žena s kojom sam ikada bio; oboje imamo 60 godina, a upoznali smo se još u školi...", napisao je anonimni muškarac.

- Dok sam ja razmišljao o odlasku u penziju i radovao se zajedničkoj srećnoj starosti, ona je online razgovarala s drugim muškarcima i s njima dogovarala upoznavanje - požalio se, a to je, kaže, uradila nekoliko puta. Nekad bi, ispričao je, zajedno sedili i gledali TV, a ona bi preko mobilnog telefona koketirala s drugima dok je on mislio da čavrlja sa svojim prijateljicama, a onda je priznala da se s jednim tipom viđa već godinu dana. Zbog toga mu je nezamislivo da sa mora da prolazi kroz razvod.

- Više je uopšte ne poznajem, a naše dve ćerke, obe u ranim 20-im, takođe su u šoku i ne znaju šta bi o mami mislile - rekao je.

- Razumem da se vrtite u mestu, svako bi u vašoj situaciji. Ipak, ljudi se ponekad menjaju, a možda je vaša žena i pre u braku bila nesrećna ali je skrivala svoje osećanja... - napisala je psihoterapeutkinja i savetovala mu da pokuša da ne razmišlja "na duge staze".

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.