OVOG ČOVEK SU UVRSTILI U TEŠKO OBJAŠNJIV MEDICINSKI SLUČAJ: Kada su mu URADILI ALKOTEST, usledio je ŠOK (VIDEO)
Policija, Foto: EPA/Valdrin Xhemaj

REKORD

OVOG ČOVEK SU UVRSTILI U TEŠKO OBJAŠNJIV MEDICINSKI SLUČAJ: Kada su mu URADILI ALKOTEST, usledio je ŠOK (VIDEO)

List u nastavku piše da je državni rekord do sada držao “pijanac amater” iz Santa Kruza, kom su 2020. godine policajci izmerili 3,23 grama alkohola na litru krvi

Objavljeno:

Neimenovani Argentinac iz Buenos Ajresa dospeo je u svetske medije jer se uvrstio među teško objašnjive medicinske slučajeve.

List Nacion donosi priču da je ovaj “neviđeni majstor” oborio svetski rekord na alkotestu, odnosno da je u sebi imao 5,5 grama alkohola na litru krvi!

Ako pritom naglasimo da su tri grama po litru krvi dovoljna da dođe do alkoholne kome, ne čudi što stručnjacima još nije jasno kako se taj uopšte dogegao do automobila, seo u vozilo i nakon nekoliko metara se, baravno, zakucao u banderu.

Najpre su, prema navodima, mislili da nešto nije u redu sa aparatom, a nakon nekoliko provera, ispostavilo se da je zaista imao prvobirno prikazanu količinu alkohola u krvi.

Srećom, on je preživeo, ali njegov auto je ozbiljno oštećen.

List u nastavku piše da je državni rekord do sada držao “pijanac amater” iz Santa Kruza, kom su 2020. godine policajci izmerili 3,23 grama alkohola na litru krvi.

Što se svetskog rekorda tiče, prikupljeni podaci govore da je od 2016. godine do juče “krunu na glavi” nosio neki Španac, koji se kroz francuski gradić Liburn provozao sa 4,75 grama alkohola po litru krvi.

(Espreso / Objektiv / List Nacion)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.