OVA SLAVONKA IMA NAJVEĆE PRIRODNE GRUDI KOJE STE IKAD VIDELI: Otkrila je šta radi sa njima, pa IZLUDELA MUŠKARCE
Claudia Riviera, Foto: Printscreen/Instagram

KOLIKE SU!

OVA SLAVONKA IMA NAJVEĆE PRIRODNE GRUDI KOJE STE IKAD VIDELI: Otkrila je šta radi sa njima, pa IZLUDELA MUŠKARCE

Atraktivna Slavonka Claudia Rivier nedavno je na svom Instagramu podijelila fotografiju staru devet godina koja je javnost podigla na noge

Objavljeno: 16:26h

Claudia Rivier trenutno je jedna od najpopularnijih Slavonki, barem ako je reč o Instagramu ili OnlyFans-u gde ova bujna crnka ima gotovo pola miliona pratilaca. Vatrena Slavonka davno je otkrila kako nikada nije išla ni na kakve plastične operacije te kako je svaki deo njenog tela potpuno prirodan.

Kad se deblja, tvrdi, deblja se "u grudima", a zbog tog je neobičnog fenomena bila i glavna tema brojnih svetskih medija.

Svoju karijeru modela shvata potpuno ozbiljno pa je u intervjuu za Dnevnik.hr priznala kako je ona "mozak cele operacije": "Sva je odgovornost na meni, iza sebe stojim samo ja. Uvek iz šale kažem da sam ja mozak cele operacije, što je zapravo i tačno. Puno odeće i kostima šijem ili preuređujem/dorađujem sama, volim da je sve rađeno po meni i dovedeno do savršenstva. Sadržaj se stvara po onome što tržište traži i zahteva. Niko ne poznaje tržište bolje od samog modela, to je činjenica", iskreno je rekla 25-godišnjakinja.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Nedavno je na svom Instagramu podelila fotografiju staru devet godina.

"17 i 26 godina. Ni u milion godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila na nikakvoj operaciji, niti radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih... I dodatnih 30 kilograma", napisala je uz fotografiju koja u ovom trenutku broji više od 8.000 lajkova.

Uz sve pluseve, ova atraktivna Slavonka ima i dobar smisao za humor pa kaže kako joj obline nije teško nositi.

"Meni nije teško nositi velike grudi, verovatno zato što ih nisam dobila preko noći, već tokom nekog perioda nakupljanja kilograma, pa se tako i telo naviklo. A i nisam baš sitna... Mogu ja to nositi", rekla je za Dnevnik.hr

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.