EVO KO JE DEVOJKA KOJA SE SE*SALA SA BESKUĆNIKOM NA MUŽEVLJEVE OČI: Toliko je bilo brutalno da je OSTAO ZATEČEN
Sandrinja Minerinja, Foto: Printscreen/Instagram

OTKRIVENO

EVO KO JE DEVOJKA KOJA SE SE*SALA SA BESKUĆNIKOM NA MUŽEVLJEVE OČI: Toliko je bilo brutalno da je OSTAO ZATEČEN

Nije želela da sakrije da je dobrovoljno imala odnose

Objavljeno: 14:50h

Nakon što su brazilski mediji pre nekoliko dana objavili priču o gospođi koju je suprug zatekao kako s*ksualno zadovoljava beskućnika, otkriven je identitet darežljive dame čije je milosrđe dospelo na gotovo sve svetkse portale.

Kako prenosi portal I7News, glavna junakinja priče zove se Sandrinja Minerinja (35), te da je u međuvremenu na društvenim mrežama dobila i prigodan nadimak “Sestra Sandrinja”.

Ako ste propustili priču o toj nesvakidašnjoj preljubi, podsećamo vas da je jedan muškarac iz Brazila otišao da potraži ženu koja je otišla da pomogne jednom beskućniku jer je volontirala pri crkvi, ali ona mu je u autu dala “mnogo više” od neophodnih potrepština.

Kada je suprug Eduardo Alves (31) video šta mu draga radi, pobesneo je, polupao auto i pretukao beskućnika koji je prethodno “od srca” prihvatio “darove” njegove žene, a deo incidenta zabeležile su i nadzorne kamere.

Prevara
foto: Printscreen/Tviter

Sve se dogodilo u noći između 14. i 15. marta na ulicama brazliskog grada Planaltine, a portal Metropoles kazao je u nastavku da je Alvesova živahna supruga napustila dom nekoliko sati ranije pod izgovorom da ide da se pridruži karitativnom radu u organizaciji tamošnje evangelističke crkve.

Budući da joj je nestao svaki trag, Alves je potražio ženu, zatekao ju je u autu kako s*ksualno zadovoljava beskućnika, nakon čega je nastao džumbus.

Alves je uhapšen, a u policijskoj stanici je rekao kako je mislio da mu beskućnik siluje ženu, ali je ona ipak rekla da je dobrovoljno imala s*ks sa čovekom u autu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.