DOŽIVELA JE VRHUNAC U JAVNOSTI, BILO JE EKSPLOZIVNO, AU! Potpuno nova dimenzija ISTRAŽIVANJA DUBINE NEPOZNATOG
Devojka, Foto: Printscreen/Instagram/sophblackman

ZAIGRALA SE

DOŽIVELA JE VRHUNAC U JAVNOSTI, BILO JE EKSPLOZIVNO, AU! Potpuno nova dimenzija ISTRAŽIVANJA DUBINE NEPOZNATOG

Neću ulaziti u prljave detalje, jer ovo nije erotika, ali ću vam reći da li je vredno kupovine

Objavljeno:

Sofi Blekmen se vratila sa još jednom recenzijom seks igračaka – i ovog puta je isprobala vibrator na daljinsko upravljanje sa eksplozivnim rezultatima.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/sophblackman

Uzbudljivo je istraživati dubine nepoznatog sa partnerom od poverenja ili sam. Testiranje da li vam se sviđa nešto novo ili ne može biti jednokratna proba ili će vam zauvek osvetliti seksualni život.

Kažem ovo zato što mi je vibrirajuće jaje na daljinsko upravljanje stiglo na kućni prag i dalo mi ideju.

Otvarajući svoju aplikaciju za beleške, kliknla sam da otvorim svoju listu za seks (preporučujem da je napravite, živite svoj život, zašto ne!) i video mnoge stvari koje je ostalo da uradim. Jedan je podrazumevao korišćenje seks igračke na daljinu u javnosti.

Sramežljivo se smešeći u sebi, poslala prijateljima poruke sa pogodnostima i pitala ih da li bi želeo da ide u šetnju sa trećom stranom, Lovehonei's Desire Lukuri Rechargeable Remote Control Vibrator Love Egg.

Sat vremena kasnije, ušli smo u šumu sa malim jajetom i daljinskim upravljačem u mom džepu.

Razmišljali smo da idemo na večeru, ali kao što sam mu objasnila, bilo je rano popodne, tako da će porodice verovatno večerati. Kasna večera u 23 sata u gradu je nestašna, ali ne zbog nepoštovanja drugih.

Neću ulaziti u prljave detalje, jer ovo nije erotika, ali ću vam reći da li je vredno kupovine.

Iskreno, oduzelo mi je dah. Kombinacija urednog dizajna igračke (udobno) i velikog broja podešavanja koja su radila sa daljinskim upravljačem bez napora me je dovela do orgazma za tren oka.

To, a takođe je bilo neverovatno uzbuđenje znati da on kontroliše moje zadovoljstvo i da nije morao čak ni da me dodirne da bi to učinio.

Otkrili smo da je to dovelo do povećanja ivica. Imao je još više moći nad mojim orgazmom nego inače, što znači da mu je bilo lako da ga brzo ublaži ili poveća intenzitet.

Jedno ću reći, obavezno koristite lubrikant. Glupo sam zaboravila taj dan u šumi, i iako je, na sreću, uspelo, bolje je kada se koristi sa mazivom.

Sam uređaj je napravljen od silikona, što je zgodno jer ga možete lako očistiti vlažnom maramicom ako koristite negde bez pristupačnog sudopera.

Dolazeći sa osam načina vibracije i daljinskim dometom od osam metara (unutar linije vida), jaje omogućava ugodnu duo i solo igru.

Najvažnije za ovakvu igračku je trajanje baterije. Nema ništa gore od daljinskog upravljača koji ne drži istu energiju kao igračka.

Pošto nemam ništa loše da kažem o ovom malom jajetu, neće biti iznenađenje da je 5/5 zvezdica!

(Espreso / Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.