GLUMAC NA JEZIV NAČIN POGINUO U UKRAJINI: Dao detetu PANCIR, A ONDA JE IZA NJEGA OSTALO TELO (FOTO)
Paša Li, Foto: Printscreen/Instgaram

užas

GLUMAC NA JEZIV NAČIN POGINUO U UKRAJINI: Dao detetu PANCIR, A ONDA JE IZA NJEGA OSTALO TELO (FOTO)

Paša Li je navodno nastradao tokom evakuacije civila iz Irpina

Objavljeno:

Nakon što je svet prošle nedelje obišla vest o smrti ukrajinskog televizijskog voditelja i glumca Paše Lija (33), pojavila se potresna priča o načinu na koji je poginuo.

Kako tvrdi šefica ukrajinskog Centra za građanske slobode Aleksandra Matvičuk umetnik je skinuo svoj pancir i dao ga detetu tokom evakuacije nadomak Kijeva. Lijevo telo pronađeno u predgrađu Irpin u nedelju.

Matvičukova je na Tviteru podelila i fotografiju glumca koja je nastala nedugo nakon što se pridružio ukrajinskim oružanim snagama, na kojoj ga se može videti kako ošišan i u uniformi sedi kraj nemačkog ovčara.

– Našli smo telo našeg paše Lija. Pomagao je deci da napuste domove tokom evakuacije ljudi iz Irpena – navodi se između ostalog u tvitu.

Li je bio aktivan na Instagramu i sa svojim pratiocima često delio fotografije sa ratišta, a poslednji put se oglasio dva dana pre svoje smrti.

– Tokom zadnjih 48 sati imali smo priliku da sednemo i fotografišemo se dok nas bombardiraju… Ali mi se smešimo jer ćemo se snaći, odbranićemo se… Ujedinimo se! – napisao je.

Inače, Li je 2017. godine snimio sportski akcioni film “Pravila borbe” (The Fight Rules). Radio je i sinhronizaciju filmova “Kralj lavova” i “Hobit”. Jedan od njegovih poslednjih projekata bila je TV drama “Provincial” iz 2021.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.